Yayın Tarihi:24 04 2019 20:42(1535)

Boyabat 1868 Spor Şampiyonluk ve Destek Gecesi Düzenledi

23 Nisan 2019 - Boyabat 1868 spor kulübü Boyabat 15 Temmuz Kültür merkezinde belediye düğün salonunda şampiyonluk ve destek gecesi düzenledi.

Başkan Koca Yerel Medyayı da Unutmadı!

Yapılan gecede Türk sanat müziği sanatçısı Osman Erdoğan ve Türk halk müziği sanatçısı Melike Eşsiz sahne aldı Gerçekleştirilen gecede söz alan Boyabat 1868 spor kulübü başkanı Ali Koca; ”Boyabat için birlikte başaracağız sloganı ile 6 ay önce çıktığımız bu yolda Boyabat 1868 spor kulübü olarak ilk yılımızda katıldığımız Sinop 1. Amatör ligini büyük bir başarı göstererek namağlup şampiyonlukla tamamladık. Ve kupamızı da aldık. Şehrimize 10 yıl sonra gelen bu şampiyonluk kupasını Boyabat’ımıza armağan ediyoruz. Bizler büyük bir aile olarak el ele vererek bu başarıyı elde ettik. Yönetimden teknik ekibe, futbolcusundan taraftarına, sponsorlarımızdan halkımıza kadar birlik ve beraberlik içinde olmasaydık bunu başaramazdık. Bundan sonrada aynı birlik ve beraberliği sağlayarak bal ligine katılmak istiyoruz. İlk günden bugüne şampiyonlukta emekleri geçen kulübümüzün hocası teknik direktör Mustafa Şakar’a kulübümüzü maddi manevi her zaman destekleyen Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı’ya, Ak Parti İlçe başkanımız Ferhat Yıldız’a, Takımımıza emeği geçen Hayrettin Tavalıoğlu’na, spor direktörümüz Menderes Demirci’ye, sivil toplum kuruluşlarına ve boyabatsesi gazetesine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Boyabat 1868 spor kulübü başkanı Ali Koca’dan sonra Boyabat belediye başkanı Şefik Çakıcı ise,”Burada 29 bin kişinin ruhu var. Boyabat dışında yaşayan 170 bin kişi, köylerimizle beraber 45 bin kişinin burada ruhu var. Takımızın adı 1868 yani Boyabat’ın ilçe oluşunun tarihidir. Başka Boyabat yoksa, başka Boyabatlılar da yok. Bize bu mutluluğu, bu geceyi yaşatan Boyabat 1868 spor kulübümüzün başkanına ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum.“ dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kahraman 25 04 2019 17:31
bunlar boyabat degil boyabat ak parti spor :)

1. Yorum: hayri 25 04 2019 02:06
boyabat çeltikspor'dur. çin mali bu takıma desteklemektean mantik yok


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93452


Tasarım:DtGaNi