Yayın Tarihi:24 04 2019 21:09(1702)

Boyabat’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Coşku İle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçemiz Hükumet Konağı bahçesinde saat 9.00’da çelenk sunma programı gerçekleşti.

Programa İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Kamu kurum ve daire Amirleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldılar.

Okullarda yapılan çeşitli etkinliklerin ardından öğlen saatlerinde programlar son buldu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 26 04 2019 01:48
milli meclisin kurulus yildonumunu kutladik da bir gun oncesinde "osman dayi"nin sumsugunu takdir ettik, istanbul'da 5-7 yaslarindaki çocuklari cinsi sapiklardan koruyamadik, yasama görevi için kurulan buyuk meclisi devre disi biraktik ve bir kisinin aksam kanun metni yazip sabahleyin resmi gazetede yayinliyor ve adina da "khk" diyoruz. meclis sadece ucuz yemek yenen lokantasi ve bir de bazen tekmelesme sahnesi gorevi yapiyor? ha bir de çocuklari giydiriyor ve bol bol fotograflar çekerek gazetelere basiyoruz... memnun musunuz hukuk siralamasinda 111. oldugumuz laik turkiye cumhuriyetinin büyukleri? eh, siz memnunsaniz ben de mutluyum sizin memnun olusunuzdan... ha bir de meshuuuurrr cahil fethullah gulen'in ayni haftaya yerlestirdigi "kutlu dogum haftasi"ni iyi ki iptal ettiniz de çok sevindik!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

364031


Tasarım:DtGaNi