Yayın Tarihi:26 04 2019 17:32(2301)

Boyabat’ta Ana Sınıfı Öğrencileri Polisi Çok Sevdiler

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bağlı trafik ve asayiş ekipleri Boyabat Kaymakamlığı, ”Bizim Projemiz” programı kapsamında ana sınıflarını ziyaret ettiler.

Boyabat Kaymakamlığı, ” Bizim Projemiz” programı 2019 yılında da devam ederken, hazırlanan 20 projeden bir tanesi bugün Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ve asayiş ekipleri tarafından uygulandı Boyabat Karacaören Şehit Turan Meşe İlkokulu ana sınıfı ve Boyabat Dumlupınar İlkokulu ana sınıfını ziyaret eden ekiplere ana sınıfı öğrencilerinde sıcak ilgi geldi. Ana sınıfına giren polis memurlarını karşılarında gören minikler sınıflarında polisleri görünce sevinç çığlıkları attılar. Ellerinde boyama kalemlerini bırakıp polislere koşan minik öğrenciler polislerin boyunlarına sarıldılar.

Çocuklarla bir süre sohbet eden polis memurları daha sonra 3 haneli telefon numaralarının eğitimini verirken, öğrencilere özellikle sokakta tanımadıkları kişilerin şeker, çikolata ve benzeri şeylerin vereceğini söylediklerinde neler yapmaları gerektiği konusunda da bilgilendirdiler. Polis memurları aynı zamanda polislik mesleğini anlatırken, öğrencileri trafik kuralları hakkında da bilmeleri ve uymaları gereken kurallar hakkında bilgi verdikten sonra yanlarında getirdikleri hediyeleri öğrencilere takdim ettiler.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93235


Tasarım:DtGaNi