Yayın Tarihi:26 04 2019 17:59(2193)

Genç Beyinlerin Fırtınası Münazara Yarışması Final Karşılaşmasında Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fırtına Gibi Esti

Boyabat Anadolu İmam  Hatip Lisesi tarafından koordine edilen ve Bizim Projemiz kapsamında ilçemizdeki ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen Genç Beyinlerin Fırtınası Münazara Yarışması Final Karşılaşması gerçekleşti.

24 Nisan Çarşamba günü 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü, ilçemizdeki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldılar.

İlçemizde yer alan 8 ortaöğretim kurumu arasında eleme usulüyle finale kadar yükselen Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi final karşılaşmasında oldukça kapsamlı bir konu olan "İnsan, yaşantısında öncelikle toplumsal hayata ve gelişmelere karşı duyarlı ve sorumlu olmalıdır / İnsan, yaşantısında öncelikle bireysel hayata ve ve gelişmelere karşı duyarlı ve sorumlu olmalıdır." konularını savundular ve tartıştılar.

Yarışmada jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu:

Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi : 93,85 puan
Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi : 96,3 puan
aldılar. Bu sonuçlar neticesinde Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Münazara yarışmasının galibi ve yarışmaların 1. si olmuştur. Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi ise 2. olmuştur.

Sonuçlar açıklanmasıyla birlikte ödül törenine geçildi. Öncelikle yarışmalarda görev alan jüri heyeti üyelerine, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Gülcü tarafından hediyeleri takdim edildi. Ardından 1. olan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin yarışmacı öğrencilerine Kaymakam Fatih Aksoy, hediyeleri takdim edip okul müdürü Satılmış Gülmez'e plaket takdim ettiler. 2. olan Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ise  Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan ödüllerini takdim etti. Hediyeler verildikten sonra fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.

Yarışmada üstün başarı gösteren her iki okulun yarışmacı öğrencilerini tebrik ederiz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

683


Tasarım:DtGaNi