Yayın Tarihi:04 05 2019 02:30(1298)

Essen Başkonsolosu ASİDER’i ziyaret etti

Almanya'nın Essen Başkonsolosu Şener Cebeci, Avrupalı Sinopular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni (ASİDER) ziyaret etti. Derneğin Iserlohn’daki merkezine Essen Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Fikret Arargüç ile gelen Başkonsolos Çebeci, ziyarette ASİDER Başkanı Ali Çalışkan’dan derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. ASİDER Genel Sekreteri Birol Üstün ile ASİCEN Başkanı Ruşen Özdemir, DİTİB Iserlohn Cami Dernek Başkanı Doğan Üstün, Iserlohn- Sinopspor Başkanı Sezgin Albayrak ve dernek yöneticilerinin hazır bulundu. ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, Essen Başkonsolosu Şener Cebeci“ye ASİDER ve Avrupalı Sinoplulara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederek, ziyaretin anısına kendisine ASİDER adına plaket takdim etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108171


Tasarım:DtGaNi