Yayın Tarihi:06 05 2019 20:14(1152)

Başkanlar Tam Kadro Ata'nın Huzurunda!

Cumhuriyet Halk Parti’li Belediye Başkanları tam kadro Anıtkabir’i ziyaret etti.

Yoğun ve yorucu geçen 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yönetime gelen Cumhuriyet Halk Parti’li Belediye Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Parti Genel Merkezi’nde toplandı. Kılıçdaroğlu seçim sürecinde birlikte çalışıp birlikte başardıklarını belirttiği konuşmasında seçim sonrasında da birlikte yol yürüyeceklerini dile getirdi. Yönetime seçilen Belediye Başkanları’na şeffaflık, dürüstlük ve adalet ilkelerindenvazgeçmemelerini söyledi.

Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’da bulunan Belediye Başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında Ata’nın huzuruna çıktı. 31 Mart’ta yönetime gelen 250 isim Aslanlı Yol’dan yürüyerek Anıtkabir’e girdi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması sonrası Misak-ı Milli Kulesi’ne geçildi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Yapılan Belediye Başkanları Toplantısı ve Anıtkabir ziyaretine Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan katıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28393


Tasarım:DtGaNi