Yayın Tarihi:07 05 2019 03:46(2797)

Bu Sansürcü Derhal İstifa Etmelidir

6 Mayıs 2019 - Uzun bir aradan sonra iftar yemeği vermeye başlayan Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır’ın daveti üzerine, etkinliği haber yapmak için İnönü İlk Öğretim okulunun bahçesine gittik. Yapılan bu güzel uygulamayı sizinle paylaşmak için çalıştığımız esnada Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi bir kişi fotoğraf çekmemize engel olmaya çalıştı…

Bu akşam verilen iftar yemeği sırasında görüntü alırken,Boyabat Ticaret Odası yönetiminde bulunan bir kişi bir anda görüntü almamızdan rahatsız olmuş olacak ki bir yerlere yaranma ihtiyacı mı hissetti bilmiyoruz; “yeter artık, fotoğraf çekmeyin” diyerek haber merkezimizi şok etti. Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Çakır ve çadırda bulunan oda yöneticileri vatandaşa iftar yemeği dağıtma telaşı içindeyken, oda yönetiminde bulunan bu kişi görev yapmamızı engellemesi haddini bilmeden çıkış yapması bir STK görev almasına anlam da veremiyoruz.

Bu Sansürcü Kişi Derhal İstifa Etmelidir

Ezan okunduğu halde, iftar yapmak yerine, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası’nın yapmış olduğu etkinliği desteklemek üzere iftar çadırına gelen tek haber merkezi, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir üyesi olan Boyabat Haber Gazetesi-Ezgi FM olarak bu çirkin davranışı şiddetle kınıyoruz. Haber merkezimiz tarafsız ve kamuoyunu doğru bilgilendiren bir haber merkezidir. Bizler haddimizi ve yerimizi biliriz. Şayet fotoğraf çekmemizden rahatsız olanlar varsa, bilsinler ki,paralarının gücüne güvenerek bir yerlere gelmesinler. Zira haber merkezimiz haber yaparken sadece kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve yapılan güzel işleri paylaşmak için haber yapar. Haber merkezimizin sansür nedeniyle görüntü almayı bırakıp çadırdan ayrılmasından sonra, iftarını dahi yapmadan oradan ayrılarak sansüre tepkisini koyan Boyabat Gazetesi’ne de bu davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: gökhan 10 05 2019 21:23
asıl sansürcü boyabat gazetesinin kendisidir işine gelmeyen bütün yorumları yayınlamadı seçim sürecinde..

7. Yorum: yusufcuk 08 05 2019 15:02
davut bey ismini açıklayın bu şahsın...

6. Yorum: tasallut 08 05 2019 03:20
komple istifa edin ancak öyle temizlenir bu iş

5. Yorum: atsız 07 05 2019 22:02
milat sen yorum yaptıysan kesin yalandır!!!!

4. Yorum: . 07 05 2019 20:33
topluluk içerisinde artistlik yaparak ilgi çekmek istemiştir ahaliden. eğitim mutlaka şart !!!

3. Yorum: milat 07 05 2019 16:35
kendinize gelince sansür öylemi. seçimden önce burada ne kadar yalan yanlış iftira eçeren yazılar yazan sözüm ona kendini yazar sananlara yaptığımız yorumlar daha doğrusu işinize gelmeyen yorumları yayınlamıyordunuz. bu yorumlarda "yorumcuların dikkatine yasal uyarı" parağrafındaki kurallara uyulsa bile,küfür hakaret olmasa bile sırf işinize gelmiyor diye yorumlara sansür koydunuz lakin kendinize gelince aslan kesiliyorsunuz

2. Yorum: kamil 07 05 2019 07:16
asil sansuru siz yapiyorsunuz istifa etsin ismini aciklayin

1. Yorum: evet 07 05 2019 04:07
böyle bir haberi yapmanızın engellenmesini şiddetle kınıyoruz bu mübarek günlerde böyle bir hayıra gölge düşüren insan müsveddesinin adını bilmek biz okurların en doğal hakkıdır gazetecilik mesleğinin onuru gereği bunu bize boçlusunuz teşekkürler..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379853


Tasarım:DtGaNi