Yayın Tarihi:08 05 2019 20:23(1210)

Türkiye'nin En Çok Memnuniyet Duyulan Şirketi YEPAŞ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun destekleriyle düzenlenen ELDER (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği) 12. Sektör Toplantısında YEPAŞ fatura ödeme işlemlerinden duyulan memnuniyet sıralamasında 1. oldu.

Türkiye’de Elektrik Perakende şirketleri arasında elektrik fatura ödeme güvenirliliği ve memnuiyeti sıralamasında 2018 yılının en güvenli şirketi YEPAŞ oldu.

Tüm Türkiye’de faaliyette olan 21 Elektrik Dağıtım Şirketi ve 21 Görevli Tedarik Şirketinin çeşitli konulardaki yıllık performanslarının değerlendirildiği toplantıda YEPAŞ, Fatura Ödeme İşlemlerinde Müşteri Memnuniyeti alanın da müşteri memnuniyeti en yüksek şirket oldu.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam’ın yaptığı açıklamada, yapılan araştırmaya göre 2018 yılında Türkiye’de en güvenilir ve memnuniyeti en yüksek şirket olmamızdan dolayı mutluyuz. Bölgenin görevli elektrik tedarik şirketi olarak Samsun, Ordu, Çorum Amasya ve Sinop’ta çalışmalarına devam ettiklerini ve müşteri memnuniyetine odaklandığını ifade etti, "YEPAŞ, bölgesin de ki 78 Müşteri İşlem Merkezi, 800’e yaklaşan kiosk fatura ödeme noktası ve web sayfası üzerinden oluşturduğu sanal pos hizmeti ile müşteri hizmetlerine yönelik tüm süreçlerini geliştirerek son teknolojiyi çalışmalarımıza dahil ederek çalışmalarımıza sıfır hata ile devam ettirmeye çalıştıklarını aktardı. Akşam, ‘’Türkiye genelinde yapılan tüm elektrik perakende şirketleri arasında vatandaşlarımız tarafından da en güvenilir şirket olarak ilan edilmekten onur duyuyoruz’’ dedi.

YEPAŞ Hakkında

YEPAŞ, Türkiye genelinde sanayi kuruluşlarından, mesken tüketimi yapan bireysel müşterilerine kadar geniş bir müşteri yelpazesine elektrik tedarik hizmeti vermektedir. Son kaynak elektrik tedarikçisi görevine sahip olan YEPAŞ diğer taraftan serbest tüketici müşterilerine elektrik tedariki kapsamında her türlü pazarlama, satış, müşteri hizmetleri (abonelik-faturalama-tahsilat) faaliyetlerini de gerçekleştirmektedir. Hayatın vazgeçilmez unsuru olan elektrik enerjisini müşterilerine, kaliteli, güvenilir, sürekli ve uygun fiyatlı sunan YEPAŞ; tüm iş süreçlerini sürdürülebilir müşteri memnuniyeti temelinde oluşturarak müşterilerine hızlı ve saygılı hizmet vermek için sağlam temelli ve başarılı çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerine yenilikçi ve müşteri odaklı pazarlama ve satış hizmetleri sunan YEPAŞ, yüksek teknolojiye dayalı altyapısı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hizmetler ve çözümler geliştirmektedir.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: hayır 13 05 2019 07:19
sevgili yepaş o kadar menmun bir milletiz ki suriyenin elektrik parasınıda bi ödesek nasıl olur hani şu vatanı bırakıp kaçanlar varya adamlar ara sıra tatile memleketlerine gidiyor şimdi gidince elektrik kesilmiş olmaz yani

4. Yorum: komik 11 05 2019 14:47
gerçekten komik.

3. Yorum: cemal 09 05 2019 16:31
bizim faturalardan halen trt payı adı altında usulsuz para alınıya hakkımı helal etmiyem haram olsun

2. Yorum: uzaklardan 09 05 2019 07:36
giydirin kayıp kaçakları

1. Yorum: yeşilköy muhtarı 08 05 2019 22:22
sayın gazete:benim köyümde bir adet sokak lambası 6 aydır yanmıyor.ben o sokak lambasını yaptıramadım.hadi sen yaptır bakalım.biz tüketici olarak hiç memnun değiliz.para tahsil edenin memnuniyetini değil,tüketicinin memnuniyetini yazınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

400129


Tasarım:DtGaNi