Yayın Tarihi:23 05 2019 22:18(6146)

Genç Kız Evde Ölü Bulundu

23 Mayıs 2019 - Boyabat Çamlıca Mahallesi Erdinç Akça Caddesi, Şirin Aparmanında yaşayan 34 yaşındaki genç kız sabah yatağında hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir yatalak ve gelişim bozukluğu rahatsızlığı olan geç kızın gece 3.00 sıralarında hiç bir sorunu görünmediği fakat sabah saatlerinde hareketsiz olarak yatmasından şüphenilmesi üzerine kontrol eden aile bireyleri, K.İ.'nin (34) cansız bedeni ile karşılaştılar. Olayın 112 Acil sağlık ekiplerine bilgi verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri şüpheli ölüm ibaresini düşmesi üzerine olay polis ekiplerine intikal etti. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kızın cansız bedeni, üç kişilik acılı aile bireyleri tarafından battaniyeye sarılmak suretiyle belediye cenaze aracına taşınarak Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acılı aile bireylerinin acılarına ortak olmak yerine, cenaze hizmetlerini de onlara yaptırmak yetkililerin bir kez daha sorumsuzluklarını ortaya koymuyor mu?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yorumsuz 24 05 2019 04:48
cenaze nakil ambulansına cenazesini acılı aile kendisi indiriyorsa.!!!!evinde yatalak veya zor yürüyen yaşlılarımızın gerektiğinde hastaneye 112 ambulansı ile naklinde hastasını hasta yakını kendi indiriyorsa.halimize bakın!!!!yorumunu sizler yapın.umarım yetkililer bu konuda gerekli tedbiri alacaktır!!!!!!!şefik bey kardeşim siz buna çözüm bulabilecek düzeydesiniz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

57977


Tasarım:DtGaNi