Yayın Tarihi:26 06 2019 22:54(2616)

Boyabat TSO Okul Yapımı İçin Çalışmalara Başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol kapsamında ilçemizde inşa edilecek yeni okul için yerinde incelemeler yapıldı.

Boyabat İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, Meclis Başkanı Erdal Sarı, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile TOBB İnşaat ve Emlak İşleri Müdürü Yahya Kemal Genç'in de katılımlarıyla proje üzerinde ve inşaat alanlarında incelemeler yapıldı.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: bozkurt 28 06 2019 18:44
yaaa çok lazım ya. millet aç aç bir iş sahası açında makmule geçsin..

4. Yorum: doğru 27 06 2019 22:37
boyabat ticaret odası başkanı ve ekipi yeni göreve gelmelerine rağmen kısa sürede çok büyük işlere imza attılar.bu konuda takdir etmemek mümkün değil inşallah diğer kuruluşlarda boyabat ticaret odasını örnek alrlar ve çalışmalarında destek olurlar boyabat halkı boyabatta ticaret odasını yaptığı çalışmalardan dolayı takdir ediyor ve teşekkür ediyor.huzur evi purejesinede boyabat ticaret odası gerekeni yapar bu konuda hassas olduklarına inanıyorum ayrıca yeşil alanlara okul yapmaz öyle bir yetkiside yok resmi kurumlar yer gösrerir onlarda yapar ticaret odası kafasına göre her yere okul yapamamaz resmi kurumlar okul yerinin yapılacağı yeri gösterir ve izn verir istanbulda yaşayan bir boyabatlı olarak gurur duyyoruz.

3. Yorum: boyabatian 27 06 2019 19:40
bu okulun sözü bir önceki yönetim tarafından bizzat hisarcıklıoğlu'ndan alınmıştı. hatta gazeteniz bunu haber yapmıştı. haberin veriliş biçimi "okulun mevcut yönetim tarafından kazandırılacak bir hizmet olduğu" yönündedir.
memleket için birşeyler yapılmasını eleştirmiyorum. yanlış anlaşılmasın lütfen. yapılacak olan işte görev almış ve alacak herkesten allah razı olsun.
fakat geçmiş yönetimin bir başarısını, kendi başarısı olarak belirtmek ezikliktir.

2. Yorum: istanbuldan boyabatlı 27 06 2019 04:28
boyabatta çokmu okula ihtıyaç var çeşke ticaret odamız bir türlü inşaatına başlanamayan huzurevi inşaatını üslenseydi daha iyi olmazmıydı nedir buranın problemi bir türlü başlanamıyor inanıyorumki ticaret odamızın genç ve çalışkan başkan ve yönetim kurulu üyeleri burayada el atarsalar boyabatımızı huzurevine kavuşturcaklarına inanıyorum.

1. Yorum: vatandaş... 27 06 2019 00:22
imamhatip külliyesi yapıyoruz diye,çorak yolu üzerinde bulunan çamlık tepede, yüzlerce çam ağaçları kesildi!
şuan okul yapımı için çalışmalarda bulunanlarında,resimlerde
görüldüğü kadar yeşil alanlarda yer bakımı yapıyorlar.
ilçemizin bozkır alanları yokmu ki,illa yeşil alanlar tercih ediliyor!
bir taraftan doğayı koruyalım deniyor,
diğer taraftan yeşil alanlar tahrip ediliyor!
okulda gerekli,
yeşil alanlarda.
bir denge olmalı...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

396279


Tasarım:DtGaNi