Yayın Tarihi:03 09 2019 20:43(2618)

Boyabatlılara ve Boyabat’a Gelen Konuklara Bu Yolumu Layık Görüyorsunuz?

Boyabat Daylı Stadı çevresi ve stadın yanından geçen Çevre yolu ile Durağan Yoluna en kısa mesafede ulaşım sağlayan yolun çilesi devam ediyor. Bir türlü yol asfalt yapılmadı ve stadın çevre düzenlemesi gerçekleşmedi. Boyabat Daylı Stadı çevresi ve yanından geçen yol Boyabat’a hiçte yakışmayan, hoş olmayan görüntüler içeriyor.

Boyabat 1868 Sporun Bal ligine çıkması ile birlikte bölgede yaşanacak hareketliliğin ve trafiğin artması beklenirken, yazın aylarında tozdan, sonbahar ve kış aylarında çamurdan kurtulamayan stad çevresinin ve yolun acilen yapılması gerekmiyor mu?

Yetkililerin bu yaz sezonunda yaptıkları başarılı yol çalışmalarının yanında, sadece 1.300 metrelik yol ve Daylı stadı çevresine atılması gereken asfalt, Boyabat’ta yapılan onca asfalt çalışmanın yanında devede kulak kalmıyor mu?

Boyabat Belediyesi ve yetkili kuruluşların spora ve sporcuya vereceği destek sayesine, Saraydüzü yönünden gelenler için Çevre Yolu ve Durağan istikametine gitmekte kolaylık sağlayacak bu kestirme yolunda bu sayede çözüme kavuşturulacağını, kamuoyu adına umut ediyor ve bekliyoruz…

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: salih yıldız 10 09 2019 19:19
boyabat hizmet istiyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

20074


Tasarım:DtGaNi