Yayın Tarihi:05 09 2019 20:53(1833)

Silahlı kavgada ölen Gülşah Karaduman gözyaşlarıyla uğurlandı

Sinop’ta 3 Eylül 2019 gece saatlerinde gerçekleşen silahlı kavgada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Gülşah Karaduman (32), toprağa verildi.

3 Eylül 2019 gece saatlerinde Sinop’un Aşıklar Caddesi’nde iki taraf arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sonucu Gülşah Karaduman, Ş.S.Ş, E.A., B.Ö., T.S. ve F.C.Ş. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların arasında durumunun ciddiyetini koruyan Gülşah Karaduman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 çocuk annesi Gülşah Karaduman, bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dibekli köyünde yüzlerce seveni tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenaze törenine katılanlar arasında Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60133


Tasarım:DtGaNi