Yayın Tarihi:09 09 2019 01:21(1896)

Av Tüfeği İle 6 Yaşındaki Kardeşini Vurdu

7 Eylül 2019 günü saat 17.00 sıralarında Boyabat’ta bağlı Çulhalı köyünde annesi ve babası evin yakınında bulunan bahçede meyva toplarken, Adem A. (8) ile kardeşi Mustafa A. (6) evlerinin önünde oyun oynarken, evin kapısının kilitli olması nedeniyle açık olan oda penceresinden eve girerek, evde bulunan av tüfeği ile oynamaya başladılar.

Edinilen bilgiye göre, evin penceresinden odaya giren çocuklardan Adem A.‘ın eline aldığı ruhsatsız av tüfeğinin aniden ateş alması üzerine kardeşi Mustafa A.’ı karnından yaraladı. Yaralı çocuk, duydukları silah sesi üzerine eve gelen ailesi tarafından bir araçla Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi.

Karnından aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Mustafa A. hayatı tehlikesi mevcut olduğundan Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı çocuk Mustafa A. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlatarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Mustafa A.'ın babası Osman A. ve annesi Sultan A.'ın ifadesi aldı. Evde yapılan kontrollerde ise olayda kullanılan 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Jandarma'nın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: salih yıldız 11 09 2019 20:16
ne oldu şimdi cocuk hayatını kaybetti peki neden? büyük ihmalkarlık madem evde tüfek var cocuklardan uzak tutulmalı yada saklanmalı yoksa ölümlü kazalar kacınılmaz sonuçları ağır olur neyse söylenecek cok şey var allah rahmet eylesin kederli ailesine sabırlar dilerim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370122


Tasarım:DtGaNi