Yayın Tarihi:09 09 2019 01:46(2025)

Karacaören’de Hızını Kesemeyen Otomobil Duvara Çarptı

7 Eylül 2019 - Boyabat’ta Karacaören istikametine seyir halinde  bulunan otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak karşı şerite geçti. Otomobil takla atarak ters durabildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 22.00 sıralarında Boyabat Küçük Sanayi Sitesini geçen 57 DS 3XX plakalı otomobil, sürücüsü Talha B.'nin kontrolünü kaybetmesi üzerine, bölünmüş yolda, orta refüjü aşarak, karşı şerite geçti. Burada hızını kontrol edemeyen ve havada ters dönen araç kaymak suretiyle yol kenarında bulunan istinat duvarına çarparak durabildi. Olay yerine intikal eden 112 Acil sağlık ekipleri kazada yaralı olmaması üzerine kaza yerinden ayrıldılar.

Haber merkezimizin görüntü aldığını gören ve kim oldugunu bilemedigimiz bazı kendini bilmezler, görüntü almamımıza engel olurken, yaptıkları suç değilmiş ve doğru bir hareketmiş gibi, bize ”SİZ BURADAN GÖRÜNTÜ ALMAYIN, BİZ SİZE KAZA HABERİ VERİRİZ.” gibi basını engelleyici hareketler yaparak, kaza yerinde çirkin hareketler yaptılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: hayrettin tavukçu 10 09 2019 19:20
büyük gecmiş olsun

2. Yorum: salih yıldız 10 09 2019 17:20
normal bir durum burası boyabat

1. Yorum: vatandaş 09 09 2019 17:21
sinyal vermeyi bilmeyen bide marifet gibi cevap verip ukala tavırlar sergileyen şoför edasında gezinip hiç birşey olamayan insanlar varken. birde bunları kontröl etmeyen yetkililer varsa eee ozaman geçmiş olsun boyabatlılara .saygılar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

22165


Tasarım:DtGaNi