Yayın Tarihi:12 09 2019 20:47(1114)

Sinoplulardan Hamsilos Tepkileri Devam Ediyor

Sinop'ta Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı Hamsilos Tabiat Parkının ihalesiz işletmeye verilmesi ve tabiat parkının ücretli olmasına tepkiler sürüyor.

Orman Genel Müdürlüğü Sinop yerleşkesi önünde toplanan doğasever topluluk, yaptıkları basın açıklamasıyla isteklerini tekrar dile getirdi.

Geçtiğimiz ay içerisinde Hamsilos Tabiat Parkının ücretli hale getirilmesine vatandaşlar tepki göstermiş ve Hamsilos Tabiat Parkı girişine kadar yürüyerek basın açıklamasında bulunmuşlardı. Hamsilos tabiat parkının halka ait olduğunu savunan vatandaşlar, giriş ücretine büyük tepki göstermişti. Bu sefer de basın açıklamasını Orman Genel Müdürlüğü Sinop yerleşkesi önünde yaptılar.

AK PARTİ, CHP VE İYİ PARTİ'DEN TAM DESTEK !

Gurup sözcüsü Hazan Topuz burada yaptığı konuşmada; "Geçtiğimiz günlerde Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne bağlı, Hamsilos doğal tabiat parkının özel işletmeye verilmesi ve işletme sahibinin girişi ücrete tabi tutması nedeniyle ne yazık ki halkın dinlenme hakkı gasp edilmiştir. Bire bir görüşmelerimizde, CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun ve İYİ Parti İl Başkanı Yılmaz Şanlan, bu haklı eylemimizde her şartta yanımızda olduklarını belirttiler. Hamsilos tabiat parkı özgürdür ve özgür kalmalıdır." diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından, Hamsilos tabiat alanı ile ilgili dilekçe Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne kalabalık grupla birlikte teslim edildi.

Kaynak: Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kemal 17 09 2019 14:20
sinop siyaseti bu kadar işte bu tür olay başka bir ilde yada ilcede olsaydı şimdiye kadar 100 kere adım atıırdı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50325


Tasarım:DtGaNi