Yayın Tarihi:13 09 2019 22:36(2058)

Kontrolden Çıkan Kamyonet Karşı Şerit’e Geçti: 2 Yaralı

12 Eylül 2019 - Boyabat Hal yerinde sebzecilik yapan ve Durağan pazarından Boyabat'a geri dönen Saim D. idaresindeki sebze kamyonu, Daylı Köyü mekviine geldiği sırada Yılmaz K. idaresindeki otomobille çarpıştıktan sonra, kontrolden çıkarak karşı şeride geçtikten sonra yan yatarak durabildi.

Edinilen bilgiye göre, Durağan pazarından dönüş yapan, Boyabat hal yeri esnaflarından Saim D. ve Hüseyin D. içinde bulunduğu sebze kamyonu Daylı Köyüne mevkiinde Yılmaz K. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Sebze kamyonu sürücüsünün kontrolü kaybetmesi üzerine orta refüje çıkarak, aydınlatma direğini devirdikten sonra karşı şerit geçerek yan yattıktan sonra durabildi.

Kaza yerine intikal eden 112 Acil sağlık ekipleri sebze kamyonunda bulunan yaralı şahıslara burada yaptıkları ilk müdahale sonrası Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdılar. Çeşitli yerlerinden darbeler alan kazazedelerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Otomobil sürücüsü Yılmaz K.'nın ise kazayı yara almadan atlattığı belirtildi.

Kaza sonrası kontrollu olarak sağlanan tarfik akışı, kaza yapan sebze kamyonundan etrafa saçılan sebze ve meyveler ile kasaların temizlenmesi, yola devrilen aydınlatma direğinin kaldırılmasından sonra normal şekline döndü.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

360047


Tasarım:DtGaNi