Yayın Tarihi:05 10 2019 21:13(1408)

Boyabat 1868 Spor İstişare Toplantısı Yapıldı

Boyabat 1868 Spor kulübünün spor faaliyetleri katkısı adı altında istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Boyabat 1868 Spor’un çamlıca tepe spor kulubü tesislerinde gerçekleştiren toplantıya İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsa Bağcı, Mustafa Demircan, Rıtvan Mete, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca, İşadamları Vahdet Erdoğan, Yusuf Savaş, Akif Ersoy, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Boyabat Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı, Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk, Boyabat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Tosunoğlu, muhtarlar, STK temsilcileri ve takım oyuncuları katıldılar.

Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Ali Koca konuşmasında; Öncelikle bu akşam buraya 1868 Spor Futbol Takımımız için yapılan istişare toplantımıza katılan herkese teşekkür ederim.

Bizler Bal ligi müsabakaları boyunca takımın tüm giderleri için yaptığımız hesapta 900 bin ile 1 milyon lira arasında bir giderimizin olacağını hesapladık. Burada bulunan sponsorlarımızın ve halkımızın destekleriyle takımı 3. lige çıkmak için uğraşıyoruz. Onun için burada bu konuları birlikte konuşarak ve sizlerinde düşüncelerini alarak Boyabat 1868’i en üst düzeye çıkarabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Burada bulunan başta İlçe Kaymakamımız Fatih Aksoy olmak üzere İlçe Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’ya İstanbul’da bizlere destek veren sponsorlarımıza ve ilçemiz esnafımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı konuşmasında; Öncelikle burada bulunan ve ilçemizin takımı 1868 Spor’un amatör ligden bal ligine çıkması için sponsor olan Boyabat’ın tanıtımına katkı sağlayan işadamlarımız sayın Vahdet Erdoğan, Yusuf Savaş, Akif Ersoy’u Boyabat sevdaları için tebrik ediyorum.

Bu akşam Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ,Oda Başkanlarımız, muhtarlarımız ve esnaflarımız burada bizlerin birlikteliği ve desteği ile takımımızın bal liginde şampiyon olacağına inanıyorum. Biz belediyemiz ve  kaymakamlığımız olarak 1868 Spor Kulübümüz için üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık.

Bu kulüp bizim kulübümüz, bütün Boyabat’ın kulübü, bizi temsil ediyor. Ben bu toplantıya katılan ve katılamayan esnaflarımızdan, işadamlarımızdan, Boyabatlıyım diyen bütün gurbette bulanan işadamlarımızdan takımımıza ve Boyabat için yapılacak bütün projeler için destek istiyorum dedi. Ben Belediye Başkanı olarak kimseden para istemiyorum Allah’a şükür Boyabat’ın ve hükümetin kaynakları yetiyor.

Bunun için tüm olanaklarımız ile Boyabat 1868 Spor takımımızı Bal ligi şampiyonu yapalım. Boyabat’ın tarihi kahramanlıklar ile doludur. Çanakaklede en çok şehit veren ilçelerden birisiyiz.

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy konuşmasında; Bu akşam burada bulanan İş Adamlarımıza, İl Genel Meclis Üyelerine, muhtarlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum.

Boyabat spor altyapısı olan bir şehir burada Çetikspor, Boyabat Spor, Esnafspor olarak güzellikleri yaşamış bir şehir. Boyabat’ta belediyemiz, iş adamlarımız ve boyabat halkımızın çabaları ile bir takım oluşturuldu. Bu takım amatör ligde şampiyon oldu. Türkiye Kupası oynadı ve bal ligine yükseldi. Ben burada başkanın şahsında teşekkür ediyorum.

Boyabat 1868 Spor Kulübü yeni sezonda farklı takımlarla karşılaşarak Boyabat’ın ismini ve bayrağını temsil edecek Kaymakamlığımız olarak özeni maddi manevi ne yapabiliyorsak desteklerimizi esirgemeyeceğiz. İnşallah bu toplantı takımın başarılı sonuçlar alıp şampiyonluğa koşmasına sağlar.

Bu akşam burada bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere, takımın başarısı için maddi manevi desteği olanlara Boyabatlılar adına, futbolseverler adına teşekkür ediyorum. İnşallah güzel sonuçlar alarak Boyabat’ın bayrağını her yerde dalgalandırırız dedi.

Ayrıca programda salondaki katılımcılar takımın nasıl başarılı olması ve maddi sıkıntıları aşması için neler yapılacağı hakkında fikirlerini söyleyerek görüş alışverişinde bulundular, öneriler sunuldu.

Kaynak: Boyabat Gündem Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: börü 07 10 2019 19:46
öncelikle sayın başkan ceketin çok güzel:) deee....bizim boyabat sporumuza,çeltik sporumuza ne oldu da,neden sahip çıkılmadı da başka adı sanı bilinmeyen takımlar kuruldu???

2. Yorum: buğra 07 10 2019 03:25
şefik çakıcı takım kurulurken, yardım filan yapmam diyordun, şimdi takımın peşinden ayrılmıyorsun, hayırdır

1. Yorum: boyabatlı 06 10 2019 18:14
sayın gazete yetkilileri o toplantıda iş adamı bilal şimşirgil'de varmıs ama yazıda adını niye yazmadınız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

2024


Tasarım:DtGaNi