Yayın Tarihi:05 10 2019 21:37(1813)

Otomobil Motosikletle Çarpıştı: 1 Yaralı

4 Ekim 2019 Cuma günü akşam saat 18.30 sıralarında Çorak Köyü istikametinden, Boyabat kent merkezine gelmekte olan motosikler ile 57 DL XXX plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada motorsiklet sürücüsü M.K. ayağından ve kolundan yaralandı. Kaza yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri motosiklet sürücüsü yaralı M.K.’a burada yaptıkları ilk müdahalenin ardından Boyabat 75. Yıl Hastanesi acil servisine kaldırdılar. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: kesmediler 05 10 2019 23:35
adam gibi motora binmeseler boykevolur bu cadda boyu hala motorla arabalarin arasindan eksoz otturup plakasini saklayan ve hic plakasi olmayan motorlari bu trafik rkipleri bekci beyler ve asayis ekipleri nevise yatiyor bilmeden bir hata yapam vatandasa artislik yapmadini bilirlerken bu densizlere nie bir sey yapmazlar acaba sayin emniyet müdüru umarim duzene sokar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387660


Tasarım:DtGaNi