Yayın Tarihi:07 10 2019 00:22(1593)

Türkeli'de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Türkeli'de meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Türkeli-Güzelkent karayolunun 1. kilometresinde meydana geldi. Türkeli'den Güzelkent istikametine seyir halinde olan Gülat Elmas idaresindeki 55 PL 750 plakalı otomobil, belediye mezarlığı mevkiinde önündeki aracı sollama yaptığı esnada karşı yönden gelen Tahir Özçelik idaresindeki 57 AAF 871 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara müdahale etti. Otomobilde bulunan Basri Özçelik olay yerinde hayatını kaybederken, 55 PL 750 plakalı otomobil sürücüsü Gülat Elmas kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 57 AAF 871 plakalı otomobil sürücüsü Tahir Özçelik ve otomobilde bulunan Bahri Özçelik, Türkeli Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen yakınları, sinir krizi geçirdi. Kazada D-010 karayolu bir süre ulaşıma kapanırken, Jandarma ve Emniyet Trafik ekipleri olay yerinin güvenliğini sağlamasının ardından trafik tek şeritli olarak ulaşıma açıldı.

Kaynak: Turkelihaber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390649


Tasarım:DtGaNi