Yayın Tarihi:07 10 2019 01:00(2075)

Boyabat 1868 Spor, Niksar Belediye Spor'la Berabere Kaldı

Boyabat 1868 Spor kendi sahasında oynadığı maçta, Niksar Belediye Spor'la 0-0 berabere kaldı.

Geçtiğimiz hafta BAL Ligindeki ikinci maçına çıkan ve Ladik Belediye spor sahasından 2-0 galibiyetle dönen Boyabat 1868 spor bugün kendi sahasında oynadığı Niksar Belediye spor karşısında istediği performansı yakalayamadı. Saat 15.00 Boyabat Daylı stadında başlayan karşılaşmada her iki takımda ilk yarıda düşük performansla başladı. 23 dakikada Burak Güven'in aldığı sarı kartla, 38 dakikada Boyabat 1868 Sporlu Ahmet Onur’un kafa ile doksana gönderdiği topu Niksar Belediyespor kalecisi uçarak yakalaması topu filelere göndermeyince ile her iki takımda ilk yarıyı golsüz berabere tamamladı.

İkinci yarıya her iki takımda baskılı başladı. Sık sık faullerin ve sakatlanmaların yaşandığı karşılaşmada her iki takımda 3 tane sarı kart gördüler. İkinci yarının ilk 10 dakikasında Niksar Belediyesporlu futbolcu Ömer Sunar Boyabat 1868 spor kalesinde yakaladığı gol fırsatını kaçırınca takım tekrar gol arayışına girdi. Ataklarına Boyabat 1868 Spor kalesinde yoğunlaştıran rakip takım ikinci yarının 35. dakikasında Şükrü Can Polat yakaladığı son fırsatı yine gole çeviremedi. Boyabat 1868 sporlu futbolcu Tolga Amasyalı dakikada yakaladığı gol fırsatını kaçırınca skor ortaya çıktı. Boyabat 1868 spor ile Niksar Belediyespor arasındaki maç 0-0 olarak sona erdi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

404669


Tasarım:DtGaNi