Yayın Tarihi:09 10 2019 20:43(1153)

Sinop Üniversitesi Vakfından Öğrencilere Başarı Bursu ve Yemek Bursu Kararı

Sinop Üniversitesi Vakfı, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Nihat Dalgın başkanlığında Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, 155 öğrenciye başarı ve yemek bursu verilmesi kararlaştırıldı.

Akademik ve İdari Personelimizin Bağışlarıyla 155 Öğrencimize Burs İmkânı Doğdu

Sinop Üniversitesi Vakfını el birliğiyle güçlendirmek amacıyla “2019-2020 Akademik Yılına Hazırlık Toplantısı”nda Rektör Prof. Dr.Nihat Dalgın tarafından başlatılan, akademik ve idari personelimizin destekleriyle büyüyen bağış kampanyası, ihtiyaç sahibi 155 öğrenciye başarı bursu ve yemek bursu olarak katkı sağlayacak.

20’si Yabancı Uyruklu Toplam 135 Öğrenciye Yemek Bursu Verilecek

Sinop Üniversitesi Vakfına bağış kampanyasına katılarak aylık bağışta bulunmayı taahhüt eden akademik ve idari personelin bağışlarıyla; 135 öğrenciye aylık 75 TL olmak üzere 7 ay süreyle “Yemek Bursu” verilmesine, 20 kişilik kontenjanın ise Yabancı Uyruklu Öğrencilerden Yemek Bursu talep edenlere ayrılmasına karar verildi.

20 Lisans Birincisi Öğrenciye Aylık 250 TL Burs Verilecek

Ayrıca Üniversitenin lisans birimlerindeki 3. ve 4. Sınıfların birincisi öğrencilere de 7 ay süreyle 250’şer lira “Başarı Bursu” verilmesi kararlaştırıldı. Başarı bursundan toplamda 20 öğrencinin faydalanacağı belirtildi.

“Sinop Üniversitesi, Çalışanları ve Öğrencileriyle Büyük Bir Ailedir”

Toplantıda Üniversite Vakfının bağış kampanyasına destek veren akademik ve idari personelimize teşekkür eden Rektör Prof.Dr. Nihat Dalgın, “Sinop Üniversitesi, çalışanları ve öğrencileriyle büyük bir ailedir. Bugün akademik ve idari personelimizin Vakfımıza yaptığı bu bağışlar sayesinde 155 öğrencimize eğitim gördükleri dönem içinde başarı ve yemek bursu sağlamış olacağız. Kampanyaya henüz katılmamış diğer personelimizin sağlayacağı katkılarla Üniversitemizin daha da güçleneceğine ve öğrencilerimize çok daha kaliteli imkânlar sunacağına inanıyorum” dedi.

“Vakfımıza Bağış Kampanyası Devam Ediyor”

Sinop Üniversitesi Vakfı için başlatılan bağış kampanyasının devam ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, “Sinop Üniversitesi Vakfına sağlanan destek ne kadar artarsa bizler de o ölçüde burs verdiğimiz öğrencilerimizin sayısını artırabiliriz. Bu anlamda kampanyaya katılmak isteyen personelimiz için süreç devam ediyor. Bağışçı olmak isteyen personelimiz maaş aldıkları bankaya giderek istedikleri miktarda ödeme talimatı verip her ay Vakfımıza bağışta bulunabilirler. Elbette ihtiyaç sahibi daha çok öğrencimize ulaşmak için yalnızca Üniversitemiz personelinden değil, Sinoplu tüm yardımseverden destek ve katkı bekliyoruz. Sinoplu iş adamlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız da Vakfımıza bağışta bulunarak öğrencilerimize eğitim hayatlarından destek olabilirler. Yapılan bağışların miktarından daha fazla öğrencilerimizde ki bırakacağı intiba önemlidir” ifadelerini kullandı.

Rektör ayrıca, Sinop Üniversitesi Vakfına bağışta bulunan tüm bağışçıların isimlerinin, Vakfın web sayfasında yayınlanacağını, diğer taraftan kendilerine burs verilen öğrencilerin listesinin de web sitesinde duyurulacağını ifade etti.

Sinop Üniversitesi Vakfı’nın Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısında, Vakfın çalışmaları ve ileriye dönük hedefleri ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında yapacağı faaliyetler de ele alındı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25152


Tasarım:DtGaNi