Yayın Tarihi:24 10 2019 18:58(1660)

Boyabat Belediyesi bilgilendirme metni

Boyabat Belediyesi, hakkında çıkan haberler ile ilgili bilgilendirme metni yayınladı.

Boyabat Belediyesi son zamanlarda sosyal medyada çıkan, sokak hayvanlarına zarar verildiği yönündeki haberler ile ilgili bir bilgilendirme yazısı paylaştı.

Paylaşılan yazıda; haberlerden ötürü duyulan üzüntü dile getirilirken, iki yıl önce de çıkan aynı haberlerin tekrar gündeme gelmesinin manidar olduğu ve bu durumun şiddetle kınandığı belirtildi.

Basın yayın servisimize açıklamalarda bulunan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,”Hadis-i Şerif’te buyrulduğu gibi ‘Merhamet Eden Merhamet Bulur’ can dostlarımıza sahip çıkarsak merhamete layık olabiliriz” dedi. Bu tarz görsellere internet üzerinden kolayca ulaşılabildiğini ve bu yöntemle art niyetli paylaşımlar yapıldığını belirten Başkan Çakıcı, “Belediye olarak 2017 yılında can dostu hayvanlarımızın gündelik hayatlarını kolaylaştırmak ve doğada var olma koşullarını iyileştirmek amacıyla hizmete sunduğumuz "Hayvan Ambulansı, Köpek Evi, Kedi Evi, Kuş Evi, Hayvan Sulukları" gibi birçok hizmet ile can dostlarımızın yanında olduk. Veteriner hekimlerimiz sokak hayvanlarının aşılama, küpeleme, kısırlaştırma ve periyodik olarak bakımlarını da gerçekleştirmektedir. Kamuoyu da yapmış olduğumuz bu çalışmaları yakından takip etmektedir.” şeklinde konuştu.

Ayrıca haberleri çıkaran kişi ve kurumlar hakkında yasal işlem başlatılacağı da bildirildi.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: evet 29 10 2019 04:32
iyilik timsali belediyemiz hayvanları ne kadar sevdiğiniz dörtyol civarındaki ağaçları keyfe hizmet kesmenizden belli ne alaka demeyin üstünde barınan kuşlarda hayvan milletin aklıyla dalga geçmeyin biz sizin makarnayla beslediğiniz insanlar değiliz

6. Yorum: vatandaş 28 10 2019 21:09
barınak sözü ne oldu barınak.

5. Yorum: abad boyabat 27 10 2019 09:48
komşunun abad boyabat ta sokakta beslediği kedi, diger komsunun apartmanın kapisini açmasıyla hizlica içeri girmiş dışarı çıkmamış ve bizim kapının önünde ki kundaranin üzerine yatıp içine kuçuk şu dökmüş. şimdi önümüz kış kedi içeri tekrar girse kovalasak dışarı soğuk üşür donar yazık günah , tekrar bizim ayakkabı ya küçük su dökerse ayakkabı giyilmez yeni aldık 100 tl yazık tekrar mı alalım ? evet sayın yetkılı büyüklerimiz napalim ?

4. Yorum: marvin 27 10 2019 04:34
hemen hadisten alıntı yapmış belediye başkanı . lan bişeye de dini alet etmeyin. hayvanın acı çekmemesi için vicdanen yapın bişeyide . yobazlıktan menfaatten kalbi kurumuş bu dinci tayfanın kör olmuşlar yazık

3. Yorum: abdi şakrak 26 10 2019 15:43
efendim ben, belediyenin 2548 yaka numaralı temizlik işçilerinden apti şakrak . hasan ile seher' den doğma, anam babamın ikinci karısı zannederim , yozgat' ın şefaatli ilçesinden 1948 doğumluyum, okumam yazmam ilkokulun üçüne kadar olup sicilim son derece temizdir

2. Yorum: boyabatlı 26 10 2019 03:56
kedi evine hiç kedi girdiğini gördünüzmü? kediler o evin kendilerine yapıldığını biliyorlardı? üzerindeki yazan kedi evi yazısını okuyabiliyorlardı?

1. Yorum: daylulu kerem 25 10 2019 15:00
sokak hayvanlarının bakımı bağlamında güzel işler yapılıyor diyebiliriz. hizmetler güzel.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122607


Tasarım:DtGaNi