Yayın Tarihi:24 10 2019 19:50(1693)

Dolandırıcı Ayancık’ta Yakalandı

23 Ekim 2019 Çarşamba günü Ayancık Erdemli köyünde tek başına ikamet eden 70'li yaşlarındaki A. Gündüz isimli şahsın evine 2 şüpheli gelerek kendilerinin hakim, savcı olarak tanıtıp Euro ve TL cinsinden para alarak dolandırdı.

Belli bir süre geçtikten sonra A. Gündüz’ün dolandırıldığını anlayarak Ayancık ilçe jandarma komutanlığına ihbarda bulunması üzerine şüpheli 2 Şahsın yakalanması için çalışma başlatılarak şüphelilerden birisi Sinop’a gittiği esnada Ayancık ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Diğer şüphelinin yakalanma çalışmalarına devam ederken  yakalanan şahsın daha önceden çok sayıda (40 civarında) suç kaydının olduğu ve Adana ilinden dolandırıcılık amaçlı ilçemize geldikleri tespit edildi. Şüphelinin savcılıkta işlemleri devam etmektedir.

Haber-Foto: Murat AKYOL - Ayancık Gazetesi

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73611


Tasarım:DtGaNi