Yayın Tarihi:24 10 2019 20:59(1279)

İHA Boyabat ve Durağan’da Düğmeye Bastı

23 Ekim 2019 - İhlas Haber Ajansı (İHA) izinsiz ve abone olmadan ajans haberlerini yasa dışı yollarla kullananlar hakkında suç duyurusu yapmaya başladı.

Haberciyiz diyerek, evlerinde ve cep telefonları ile piyasada gezen, haber merkezimiz dahil, ulusal ajansların haberlerini ısrarla alanlar tespit edilerek, Cumhuriyet Savcılığına haklarında suç duyurusu yapılmaya başladı.

Edinilen bilgiye göre, önümüzdeki günlerde devletin haber ajansı olan Anadolu Ajansı'nın da aynı şekilde suç duyurularında bulunması bekleniyor.

Boyabat Ezgi Radyo Yayın İletişim A.Ş. adı altında faaliyet gösteren haber merkezimizde izinsiz alınan haber ve fotoğraflar (İzin alarak yayınlanan fotoğraflar, izin alan kaynak olarak gösterililerek alınması halinde dahi) ile ilgili suç duyurusunda bulunacak. Sadece haber sitelerinde değil, sosyal medya hesaplarında da linksiz, haber amaçlı paylaşım yapanlarda aynı şekilde değerlendirilecek.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

103547


Tasarım:DtGaNi