Yayın Tarihi:24 10 2019 21:19(1358)

Polis Vatandaşları Uyardı “Hakim, Savcı ve Polis Para İstemez”

Telefonda kendisini hakim, savcı, kamu görevlisi olarak tanıtarak para isteyen dolandırıcılara itibar edilmemesi gerektiğini duyuran Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü, “Hakim, Savcı, Asker, Polis herhangi bir sebeple para veya ziynet eşyası istemez” diye vatandaşları uyardı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ilçenin panayır alanı, Çarşı merkezi, bankamatik önlerinde ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kendisini telefonda hakim ve savcı olarak tanıtarak para isteyen dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, telefon hattınızın teröristlerce kullanıldığını, terör örgütlerine yardımda bulunduğunuzu, banka hesaplarınıza teröristlerce ulaşıldığı, hesabınızdaki para risk altında vb. şeklinde söylemlerle para ve ziynet eşyası talep etmektedir. Size operasyon yaptıklarını söyleyecek ve bu operasyonda kullanmak için para ve altın isteyeceklerdir.  Bu kişilere itibar etmeyiniz. Yapılan uyarıları dikkate alan vatandaşlar polis ekiplerini ilgiyle izleyip, yaptıkları çalışmaya da teşekkürlerini ilettiler

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı kağzım 25 10 2019 14:53
dolandırıcılara karşı uyanık olmalıyız dostlar.

1. Yorum: osman 25 10 2019 05:24
eyyyy dünyaları kazanan bankalar neden bir çöp tenekesi koymuyorsunuz bu atm lerin yanına??? bu bilgilendirme fişleri hep yerlerde


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

90758


Tasarım:DtGaNi