Yayın Tarihi:25 10 2019 23:16(2564)

Ağaçlar Niye Budandı?

Geçtiğimiz gece gazetemize ulaştırılan fotoğraflarla birlikte bir binadan düşen tahta parçasının bir ağaca takıldığı ve tehlike arz ettiği, belediye yetkililerinin tüm uyarılara rağmen iki gündür ilgilenmediği ile ilgili bilgi verildi.

Ertesi gün ise tehlike arz eden tahtanın takıldığı ağaç neredeyse dibinden kesilerek tabiri yerindeyse ağaca takılan tahta kurtarıldı. Ancak tahta kurtarılırken, ağaçta dal kalmadı.

Meselenin daha ilginç tarafı ise bu ağacın yanında ve Özel İdare Çarşısı yönündeki ağaçlarda bu ilkel budanmadan nasibini aldı.

Bu ağaçları bu mevsimde niçin buduyorsunuz diye sorulunca ise ağaçların yaprak döktüğü söylendi. Devamında ise yaprakları temizleyecek eleman azlığından bahsedildi.

Bu olaydan anladığımız terbiyesiz ağaçlar yapraklarını döktüğü için cezalandırıldı.

Lütfen ağaçların canlı olduğu bilin ve onlara odun gözüyle bakmayın. Meraktan soruyorum, bu kadar ağaç düşmanı, acaba hangi dinden, çünkü bizim dinimizde ağaç düşmanı olamaz.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: esnaf 02 11 2019 17:36
ağaç budamaya kimsenin itirazı yok.ama dikkat ederseniz sevinirim,yol boyundaki ağaçların neden sadece özel idare ve saray pastanesi arsındaki ağaçlar olduğunu sorarım.bu sadece bir duyum yeni açılacak olan işyerinin görüntüsünü kapattığı için ağaçlar budandı.yazıkkkkk inan çok yazık...

6. Yorum: ayşegül 01 11 2019 17:10
nasıl bir anlayıştır bu ya zihniyete bakar mısın.! orman bakanı geleceğe nefes adı altında proje hazırlıyor her ilde fidan dikme seferberliği başlatılıyor bizim cahillerde ağaçları sırf yaprak döküyor diye budama yapıyor allah aşkına neyin kafası bu ya ?

5. Yorum: bozkurt 27 10 2019 03:05
haaa onada karışın sanki kökünden kesti her sene bidaniyor aynı seviyeye geliyor. ağaç bidanir elbet siz neyin peşinde siniz herşeye muhalefet

4. Yorum: kumluklu hüsamettin 26 10 2019 19:54
nedir bu ya ? bu nasıl bir anlayıştır ? bu gidişle ağaca hasret kalacağız be dostlar.

3. Yorum: sakallı 26 10 2019 19:23
çınar cinsi ağaçlar zaruret olamadıkça budanmaz. ama ağaçları budayan veya budatanların oduna ihtiyaçları varsa başka!!! tabii bu durumda budanan ve odun olan dalar nerede, budamanın sebebi, budanan ağaçların yakıldığı mekenlar ve o mekanların sahipleri olabilir mi acabağa?

2. Yorum: aydın 26 10 2019 17:19
budamak iyidir, yalnız stadyum caddesinde ki ıhlamur ağaçları neden kökünden söküldü

1. Yorum: yaş kesen baş keser 26 10 2019 00:47
dua edelim kökten kesmemişler. esnaflar ağaç dükkanımın önünü kapatıyor diye gece kimsecikler duymadan kesiverip üstünüde kapatıp delilleri yok ediveriyorlar. bir gece ansızın gelebilirim,gelipte kökten kesiveririm diye bir şarkı vardı. takip edelim bakalım ne olacak.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70317


Tasarım:DtGaNi