Yayın Tarihi:30 10 2019 18:53(1630)

Şehit Astsubay Şenel Ağıl Çocuk Parkı Düzenlenen Törenle Açıldı

Sinop Valisi Köksal Şakalar, 27 Haziran 2017 tarihinde Şırnak’ın Uludere ilçesinde şehit olan Astsubay Şenel Ağıl’ın anısına Sinop Belediyesi tarafından yapılan Şehit Astsubay Şenel Ağıl Çocuk Parkı açılış törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış töreninde Şehit Astsubay Şenel Ağıl’ın eşi Nermin Ağıl ve Belediye Başkanı Barış Ayhan birer konuşma yaptı.

Şehit Astsubay Şenel Ağıl’ın eşi Nermin Ağıl ve Belediye Başkanı Barış Ayhan’ın yaptığı konuşmaların ardından Sinop Valisi Köksal Şakalar yaptığı konuşmada; "Bugün Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutluyoruz. Bir devlet için en önemli, en büyük bayram. Bir taraftan da devlet için, Cumhuriyet için, bayrak için, okunan ezanlar için bedeller olarak gördüğümüz şehitlerimiz ve gazilerimiz var. İşte Şehit Şenel Ağıl Astsubayımız da o şehitlerimizden bir tanesi. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Şehidimiz arkasında iki tane aslan parçası aslan gibi iki delikanlı bıraktı. Onlar şimdiden asker kıyafetlerini giymişler. İnşallah bu millet için, bu devlet için çok faydalı evlatlar olacaklar. Babaya uygun, babaya yakışır evlatlar olacaklar. Bu devlete bu millete hizmet edecekler. Şehitlerimizin bizlerden beklediği bir dua, bir de vefa. Onlara zaten her zaman duacıyız, vefasını da sağ olsunlar Belediye Başkanımız göstermişler. Çocukları için en güzel hediye bir çocuk parkına babalarının ismini vermişler. Sözlerimi bitirirken Allah Devletimizi daim etsin. Şehitlerimizin mekanını cennet etsin. Şehitlerimizden geriye kalanlar bizim ve devletimizin emanetidir. Allah onlara sağlık sıhhat nasip etsin. Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum." dedi.

Sinop Valisi Köksal Şakalar, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Barış Ayhan, protokol üyeleri ve Şehidimizin eşi Nermin Ağıl ve çocukları ile birlikte Şehit Astsubay Şenel Ağıl Çocuk Parkının açılışını gerçekleştirdi.

Şehit Astsubay Şenel Ağıl Çocuk Parkı açılış törenine Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın yanı sıra, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Bnb. Cevdet Alper Batu, Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Nihat Dalgın, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakcı, 72. Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Koray Kemiksiz, Kurum Müdürleri, Şehidimizin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: bir bilen olarak.. 30 10 2019 20:57
şehidimiz ilçemiz eşraflarından meytoğ lakaplı yaşar tan'ın damadı olur.yetkililerden şehidimizin adının boyabat'ta bir yere konmasını talep ederler. yetkililer ''bu konuda çok talep var.bu nedenle talebinizi gerçekleştiremeyeceğiz'' derler. sinop'a yerleşen aile aynı taleplerini sinop belediyesine arz eder.sinop belediyeside ailenin talebini yerine getirmek için ailenin ikamet ettikleri evin yanındaki boş araziyi parka dönüştürerek şehidimizin ismini vermiştir.şehidimize değer vermeyen yetkililere lanet olsun. sinop belediyesinede teşekkür ediyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

360574


Tasarım:DtGaNi