Yayın Tarihi:07 11 2019 20:27(1569)

Boyabat TSO'dan eğitime destek

Boyabat TSO'dan 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Boyabat, Saraydüzü ve Durağan ilçelerimizdeki okullarımızda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık kaban yardımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin destekleri ve Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile Odamıza bağlı ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kaban dağıtıldı. Her yıl özellikle kış aylarında yapılan aynî yardımlar hakkında bilgi veren Boyabat TSO Başkanı Orhan Çakır; "Bütün mesaimiz geleceğimiz için, evlatlarımız için. Onların daha iyi şartlarda eğitim görmelerini çok önemsiyoruz. TOBB camiası olarak eğitime aktardığımız destekler bunun kanıtıdır. Bu yıl öğrencilerimize kışlık kaban yardımı yapılmasına karar verdik. 850'nin üzerinde öğrencimize ulaştık. Bu vesileyle velilerimize de bir katkımızın olmasından dolayı mutluyuz. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi bir eğitim-öğretim yılı diliyorum." dedi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: vatandaş 09 11 2019 04:35
gizli yapılsaydı daha iyiydi..

3. Yorum: pirinççi 09 11 2019 03:13
aynı marka, model, renk, kesim, stil..
okul bahçesinde kimin bu kabanlardan giydiği belli..yapanlardan allah razı olsun ancak, bu çocuklar farklı mağazalara götürülüp, beğendiklerinden giydirilse daha güzel olurdu sanki..

2. Yorum: kumluklu veli 08 11 2019 03:53
boyabat tso ya bravo dostlar. daima boyabat ve boyabatlı için çalışıp cabalamakta.

1. Yorum: xxxx 07 11 2019 23:47
çok güzel hareket ama bu işlerin gizli yapılması lazım yardım yapıyoruz diye boy boy resim cektirilmez çocuklara bile arkadaslari içinde verilmez yardım sessizce yapılır


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

404545


Tasarım:DtGaNi