Yayın Tarihi:19 11 2019 16:51(1743)

Bu Durumda Hayırsever İş Adamı Devlete Bir Daha Güvenir mi?

Hayırsever İş Adamının Yalçın Küçükbaş’ın Desteklediği 24 Derslik Okuldan hala ses yok!.. Yalçın Küçükbaş tarafından bağışlanan paranın özel idareye devri bitmişti. Proje aşamasında olduğu bidirilmişti.

Bir yıldan fazla geçen süre zarfında Halksesi.com’dan Mete Çağdaş’ın haberinde ise; Yalçın Küçükbaş “ Bugün yarın başlayacaklar diye 4 senedir bekliyoruz. Ama daha bir çivi bile vurulmadı. Tek arzumuz babamın sağlığında okulun açılışını gerçekleştirmek. Yani sağlığında görsün istiyoruz. Eğer yapmayacaklar ise de benim paramı bugün ki değeri ile geri iade edilmesini istiyorum “ diye paranın iade talebinde bulununca hayırsever işadamına gelen cevap ise; “Mahkeme kararı ile tapu kaydı alınarak, milli emlak ve milli eğitim müdürlüğü’ne tahsis yazısının yazıldığı yazıların cevabının alınması üzerine okulun yapımı için ihale aşamasına geçileceği, okulun bir an önce yapılabilmesi için Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in ilgili kuruluşlar ile temas halinde olduğu bilgisi iletilmişti.

İşadamı Yalçın Küçükbaş'ın tek arzusu olan ve babasının sağlığında adının verileceği okul, tarih 2020 yılına günler kala okula hala bir çivi dahi çakılmadığı gerçeğini bu tablo ortaya koyuyor. Üstelik Ak Parti Sinop milletvekilimizin Milli Eğitim Bakanlığı Komisyon üyeleri arasında en etkin bir kaç isimden isim olmasına rağmen, içler acısı bir durumda bekletiliyor.

Kamuoyu adına soruyoruz…

İşadamı Yalçın Küçükbaş’ın başına gelen bu olaydan sonra hangi işadamı çıkıp huzur evine inşaatına ve yapılması gereken hayır işine para verebilir? Sizlerin yaptığı bu olumsuzluklardan sonra vatandaşın devletine olan güvenini sarsmasına neden olmadınız mı? 5 Yılı aşkın süredir bekleyen ve hala bir çivi dahi çakılmayan 24 derslik bu okul için Sinop’ta hala kılını oynatacak bir yetkili yok mu? Madem okulu yapamayacaksınız! İade edin vatandaşın parasını, 5 yıldır nerede ne şekilde muhafaza ediyorsanız? Türkiye tarihinde bir ilki yaşatmadınız mı? Hayır için verilen olaya duyarsız kalarak  parayı geri istetecek kadar pişman etmediniz mi?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: yenimahalleli 19 11 2019 22:06
geçen günlerde okulun yapılacağı alanda sondaj çalışması yapıldı bunu bildirmekte fayda var. ayrıca doğalgaz döşemeleride yenimahallede tam gaz devam ediyor tabi su boruları patlaya patlaya bir tane belediye su biriminden birilerin gözetimi olmadan

1. Yorum: ak troller 19 11 2019 20:30
yemişlerdir o parayı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

60598


Tasarım:DtGaNi