Yayın Tarihi:27 11 2019 23:06(2684)

Drift Yapan İki Sürücüye Trafik Ekiplerinden Rekor Ceza

Son dönemlerde ülkemizde sıkça görülen drift yapanlara Boyabat’ta rastlanmaya başladı. Boyabat'ta Drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren iki sürücüye 10 bin 40 lira para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde, Emniyet kavşağı ve Daylı Köyü mevkiinde bir akaryakıt istasyonu karşısında bulunan kavşakta drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren iki sürücüye, kameralardan yapılan tespit sonucunda ceza kesildi.

Kavşaklarda araçların el frenlerini çekmek suretle aracın ani olarak yönünü değiştiren ve kendi etrafında kontrolsüz olarak döndüren şahısların kamera kayıtlardan tespit edilmesinin ardından sürücü başına 5 bin 20 lira olmak üzere, toplamda iki kişiye 10 bin 40 lira para cezası kesildi. Ayrıca bir sürücünün de ehliyetine el konuldu.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: kuralcı 29 11 2019 05:46
ellerinize sağlık .desenize mobeseler işe yaramış. keşke günün belli saatlerinde sık sık kontrol edilse özellikle saraydüzü durağan kavşağı ters yöne girip fırına hatta benzinliğe kadar gidenler, yaya geçidinde yayalara sellektör yapanlar, fren yerine gaza basanlar kırmızı ışıkta kapışanlar da inşallah bu cezalardan nasiplenir. hem devletimize gelir hem de kural tanımazlara kendini uyanık sananlara bir ders olur.

1. Yorum: driftci 28 11 2019 03:13
vallahi șimdi evde öyle bir drift atarki onları seyretme imkanı olsa acırdık herhalde hallerine neyse buda akıl parası olsun birdaha yapmayın ortak gidin boș alanlara yahu


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

344104


Tasarım:DtGaNi