Yayın Tarihi:15 01 2020 18:50(2896)

Boyabat Belediyesi Beyaz Masadan Küstahça Açıklama…

14 Ocak 2019 Salı günü sabah saatlerinde evinden icra yoluyla tahliye edildiğini öğrendiğimiz ve haber merkezleri olarak yaşanan bu dramı görüntülemek için adreste aldığımız görüntülerle Boyabat sesi, boyabat gazetesi ve boyabat haber gazetesi olarak her zaman olduğu gibi bir tarafsızlık içinde yaptığımız, “Kışın Ortasında Anne Kız Eşyaları İle Sokağa Atıldılar” haberimize, Boyabat Belediye başkanı yerine, Boyabat Belediyesi beyaz masa görevlilerinin sosyal medya hesaplarından yapılan küstahça açıklama ile olay yalanlanmaya çalışıldı.

Kışın Ortasında Anne Kız Eşyaları İle Sokağa Atıldılar” haberimize aynı zamanda yalanlama yapan Boyabat Belediyesi Beyaz Masa Ekibinin kendi çalışmalarında eksikliğini örtmek için kamuoyu gözleri önünde gerçekleşen bir olayı olmamış gibi gösterilmesini talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz.

Boyabat Belediyesi Beyaz masa yetkilileri haberin yalan olduğunu ifade ediyor. Ancak aileyi sıcak bir eve yerleştirdiğinin de reklamını yapmaktan geri durmuyor. Haber yalansa ve Boyabat, Sinop yerel medyası yalancı ise o aile neden sıcak bir yuvaya yerleştirildi?

Boyabat Belediyesi Beyaz Masa sorumlusu Boyabat yerel medyasına yalancı demek yerine, medyadan önce bu ailelere ulaşmalı ve yardım etmeleri gerekmiyormuydu?

Boyabat Belediyesi kurumunu kullanarak Boyabat medyasını ve Sinop medyasının yalanlamasına Boyabat Belediye başkanı Şefik Çakıcı ise şimdilik neden sesiz kalıyor?

Yerel medyanın yüzlerini ve isimlerini kişisel mahrumiyet haklarını gözeterek yazmadığı kişilerin Boyabat Belediyesi Beyaz Masa Ekibi tarafından her zaman olduğu gibi reklam malzemesi yapılmasını da ayrıca şiddetle kınıyoruz ve bundan böyle yaptıkları yardımları gizlilik içinde yapmaya davet ediyoruz.

Sinop ve Ulusal Medya’da bir çok yerde yayınlanan doğru haberin bazı kişiler tarafından “Personelimizle birlikte sıcak bir eve yerleştirmiş aynı zamanda yapılacak yardım konusunda da gerekli işlemler başlatılmıştır.” açıklamasına karşı KAMUOYU ADINA SORUYORUZ…

MADEM HABER YALAN, BU HABERLER YAPILINCAYA KADAR NEREDEYDİNİZ?

BU İNSANLARIN DÜN GECE KULLANDIKLARI EŞYALAR NEREDE?

Haberimizi yalanlayabilirsiniz. Fakat mağdur insanlarla resimler çektirip, sosyal medyada paylaşıp, onları teşhir etmeyi kendinize yakıştırırabiliyormusunuz?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50853


Tasarım:DtGaNi