Yayın Tarihi:17 01 2020 22:28(1225)

Barış Karadeniz, Yarı Yıl Tatili Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesinin ardından yayınladığı mesajla öğrencileri tebrik etti. Karadeniz mesajında;

''Çok sayıda öğrencimiz, yarınımızın geleceğini inşa eden kıymetli öğretmenlerimiz ve çok değerli velilerimiz ile birlikte yorucu bir dönemi geride bırakıyoruz. Bir dönem boyunca öğrencilerimiz çok çalıştılar, yoruldular ve güzel bir tatili hak ettiler. Emeklerinin karşılığı olan karnelerine kavuşan öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyor, her birini tek tek kutluyorum.

Sevgili öğrenciler; sizler yarınımızın teminatı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; ''Cumhuriyet'i biz kurduk, onu koruyacak ve yüceltecek olan sizlersiniz'' vecizesiyle hedef gösterdiği Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olacaksınız. Sizler gelişen ve sürekli değişen dünyada bizleri temsil edecek, gururumuz olacaksınız. Çalıştığınızda başaracağınıza olan inancım tamdır.

15 günlük yarıyıl tatili öncelikli olarak dinleneceğiniz, ailenizle ve büyüklerinizle vakit geçireceğiniz, yeni döneme hazırlık yapacağınız önemli bir zaman dilimi. Bu tatilde telefonla tabletle değil sanat ve sporla vakit geçirmenizi, bol bol kitap okuyarak kendinizi geliştirmenizi öneriyorum.

Karne; öğrencinin başarı ya da başarısızlığının göstergesi değil, önceki dönemde eksikleri görmesi, üzerine eğilmesi gereken alanlara dikkat çekilmesi üzere hazırlanan bir ibaredir. Karne notlarınız ne olursa olsun çalışmalarınızı gayretle sürdürün, çalıştığınızda başarıya ulaşacaksınız.

Bu vesileyle; öğrencilerimize gelecek dönemde ve hayatlarında başarılar diliyor kıymetli öğretmenlerimiz ve çok değerli velilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum '' ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55308


Tasarım:DtGaNi