Yayın Tarihi:21 01 2020 18:51(1899)

Yapmayın böyle!

Sinop’ta 6 salonlu 2 bin 500 kişilik, 32 milyon maliyetli kapalı spor salonu açılışı için günler sayılır iken spor camiası ve vatandaşlardan eleştiriler geldi.

Sinop’ta amatör spora ve sporcuya ilgisizlikten yakınan spor camiası; ”2 bin 500 kişilik spor salonu yapmışsınız bu salonda oynayacak ve 2.500 seyirciyi oraya çekecek hangi spor takımı var acaba? Siz önce amatör spora ve sporcunuza sahip çıkın. Devletin sağladığı kısıtlı imkanlarla zaman zamanda kendi imkanları ile turnuvalara katılan üç beş takım var. Bize göre bu yatırım yanlış yatırım. Zaten şehir merkezinde iki tane kapalı spor salonu mevcut bunların iyileştirilmesi gerekirdi. Hele ki Atatürk Kapalı Spor Salonu yarım asırı geçti bakımsızlıktan dökülüyor.“ diyerek, yeni yapılan kapalı spor salonun Sinop amatör spor camiası için bir anlam teşekkül etmediğini ama siyasi partiler için iyi bir toplantı salonu olabileceği görüşünü ileri sürdüler.

20 YIL SONRA ANCAK İŞE YARAR AMA…

Vatandaşlar ise salon yerinin şehir merkezine çok uzakta olduğunu şimdilik bir işe yaramayacağını fakat belki 20 yıl sonra Sinop’un göç alması durumunda bu yerin mahalle arasında kalabileceğini o zaman da 20 yıllık ömrünü boşa harcamış olacağını ileri sürerek, “Devlet 32 milyonunu ya tutarsa diye yatırıma dönüştürmüş.“ dediler.

Kaynak: Halk sesi.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76503


Tasarım:DtGaNi