Yayın Tarihi:04 02 2020 20:52(3009)

Boyabat’ta Yangının Dumanı Korkuttu

3 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında Boyabat Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bir binanın zemin katında yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iş merkezi ve mesken olarak kullanılan binanın bodrum katından çıkan dumanlar bir anda tüm binayı sardı. Evlerinde ve işyerlerin de bulunan vatandaşlar dumandan etkilenmemek için balkon olarak yapılan fakat daha sonradan kapatılarak dairelere eklenilen balkonların camlarına koştular.

Olay yerine bir kaç dakikada intikal eden itfaiye aracı binaya yaklaşıp yangına müdahale etti. Boyabat İtfaiye ekipler, çıkan yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Zemin katın bir viraneden farksız olduğu da gözlerden kaçmadı. Yangının muhtemel olarak sigara izmaritinden kaynaklandığı bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

381347


Tasarım:DtGaNi