Yayın Tarihi:05 02 2020 19:59(3838)

Sinop’ta İlk Otomobil Şarj İstasyonu Boyabat'ta Kuruldu

Sinop’ta ilk otomobil şarj istasyonu, İşadamı Yalçın Küçükbaş tarafından, Karacaören Mevkinde bulunan Küçükbaş Petrol'e (Aytemiz Petrol) kurularak faaliyete geçti.

Boyabat elektrikli otomobile hazır

Türkiye'de şu anda kullanılan elektrikli ve hibrit otomobiller ve önümüzdeki yıllarda üretime geçmesi beklenilen yerli ve milli otomobil için Boyabat Karacaören Mevkinde faaliyet gösteren Küçükbaş Petrol'de (Aytemiz Petrol) otomobil şarj ünitesi kuruldu. Sinop bölgesinde elektrikli otomobiller için ilk ve tek olan otomobil şarj ünitesi hizmete hazır vaziyette bekliyor.

İşletmesini Yalçın Küçükbaş’ın yaptığı ve Sinop bölgesinde ilk defa kurulan elektrikli araçlar için şarj ünitesi sayesine bölgeye gelen elektrikli otomobil sahipleri mağdur olmayacak. Bölgemizde elektrikli otomobil olmadığı halde elektrik otomobil jarz ünitesini kurarak hizmete açan işadamı Yalçın Küçükbaş, bölgede yapmış olduğu hayırseverliklerle tanınıyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

358876


Tasarım:DtGaNi