Yayın Tarihi:04 04 2020 06:16(1649)

1000 TL'lik yardımlar hak sahiplerine evlerinde yapılmaktadır

Boyabat Kaymakamlığı;
Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında PTT aracılığıyla ödenecek 1000 TL lik yardımlar sosyal mesafe tedbirleri gerekçesiyle 3.4.2020 tarihinden itibaren hak sahiplerine ikametlerinde yapılmaktadır. Bu zorlu süreçte mesai mefhumu gözetmeksizin üstün gayret ve fedakar çalışmalarıyla sahada vatandaşlarımızın her daim yanında olan polislerimizi, jandarmalarımızı, bekçilerimizi, belediye personel ve zabıtalarımızı, vakıf personellerimizi, PTT çalışanlarımızı ve tüm kamu çalışanlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, kendilerine kolaylıklar diliyorum. Devletimiz sizlerin ihtiyaç duyduğu her zaman yanınızdadır. Alınan tüm tedbirler sizlerin esenliği ve selameti içindir. Bu zorlu süreçte hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için alınan tedbirlere riayet edelim, sizler için fedakarca çalışan kamu görevlilerine yardımcı olalım.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: veli 05 04 2020 19:42
bu listeyi kim nasıl oluşturdu vatandaş merak ediyor. çünkü vatandaşlardan gerçekten mağdur olanlar yerine pek mağdur olmayanlara aktarıldığına dair söylentiler var.

1. Yorum: yardım kime yardım 04 04 2020 07:33
sayın boyabat gazetesi 8 aydır işsizim yeşil kartliyim bu zamana kadar kadar ne ekonomik yardım ne gıda ne kömür hiç yardım almadım yapılan bu yardımlar neye göre yapılıyor illa gidip vakıf in kaymakamlığın kapısında mi yatalım hiç bir gelirim yok ev kira coluk çocuk var illa gazetelere kendimizi reklam mi edelim nerde millet nerde devlet mi diyelim bu 1000 tl bizim de hakkimiz degil mi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392365


Tasarım:DtGaNi