Yayın Tarihi:06 04 2020 21:11(3553)

Ellerinde Eldiven Olsaydı Daha İyi Olurdu

Boyabat Belediyesi Zabıta Ekipleri 6 Nisan 2020 Pazartesi günü Hal Yerinde gerekli tedbirleri alarak, giriş ve çıkışları ayırmış, ayrıca vatandaşlara gerekli uyarıları yaparak maske dağıtmış.

Buraya kadar her şey çok güzel, yalnız birde görevli zabıta kardeşlerimiz ellerine hijyen amaçlı eldiven taksalardı bize göre çok daha güzel olurdu.

Umarım görevli kardeşlerimiz bundan sonra hem kendi, hem de karşılarındaki diğer insanların sağlığı için ellerine hijyen amaçlı eldiven takarlar. Biz yinede kendilerine kolay gelsin diyoruz ve tekrar uyarıyoruz, lütfen elinize hijyen amaçlı eldiven takın.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: murat 10 04 2020 17:12
kebapçı senin ağzın ne söylüyor

5. Yorum: merakli 08 04 2020 08:44
başkanım sıhhatler olsun maşallah 🤔

4. Yorum: zeki şimşek 08 04 2020 04:56
adnan beye hitaben virüs bırakın tanısın diyerek bu duruma getirdiniz ülkeyi umreden gelene ilismez diyen cahillerin yüzünden bak ölen sayısı 750 oldu sahada bitmez bu ölümler çünkü sizin gibi düşünenler zayıf insana bulaştırıyor o da gidiyor baskasına bulaştırıyor sonra ölümler artıyor ölen kişinin cenazesi ceset torbasıyla gömülüyor eş dost akraba cenazesini gömemiyor rabbim uzak etsin

3. Yorum: adnan 07 04 2020 10:44
eldiven olsa ne olacak sanki virus varsa yine bulasacak. ayrica bu kadar korkmayalim bu virusten bullasmasi daha iyi bence en azindan vucut tanir ve ona karai direnc olisturur ve o virus kisiye zarar vermez.

2. Yorum: kebapçı 07 04 2020 06:15
kardeşim insanda biraz bilinç olur kaba konușmak insan istemiyor lakin bir insan hele komunun güvenliğinden sorumlu insanda bunu görüyorsun daha feci sokakda aynì manzara adam maskeyi takmıș burnunun altına indirmiș
kardeşim geri zekalımısınız zeka özürlümüsüz hangisi?
virüs tekrar edelim vi rüs anladınızmı tekrarmı edelim beyinsiz insan vi rüs...gözle görülmüyooor!!!havada 2-3 saat asılı dura biliyooor!!!
anlatamıyorsun adamı kadını matrak geçer gibi illa burnunun altına indiriyor maskeyi takma daha iyi
duruyorum bunu görünce aptal aptal bakıyorum bu....

1. Yorum: halk 07 04 2020 00:23
belediyenin içi tıka pasa dolu esnek çalışmaaa


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

50144


Tasarım:DtGaNi