Yayın Tarihi:07 04 2020 21:30(6303)

Sinop'ta karantinaya alınan köy sayısı 11 oldu

Sinop Valiliği tarafından yapılan açıklamada: Durağan ilçesinde 3 köyün karantinaya alındığı duyuruldu. Son kararla karantinaya alınan köy sayısı 11 oldu.

Sinop Valiliği salgın hastalık koronavirüs tedbirleri kapsamında Durağan ilçesinde 3 köyün karantinaya alındığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: İlimiz Durağan İlçesi Olukbaşı Köyü, Yeniköy Köyü ve Güngören Köyünde, (COVİD-19) Coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27 ve 72. maddelerine istinaden 06.04.2020 tarihinden itibaren Karantina uygulanmasına karar verilmiştir.

Bu köylerimiz ikinci bir değerlendirmeye kadar giriş ve çıkışlara kapatılmıştır.

Bu arada Sinop Valiliği salgın hastalık koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce Boyabat, Saraydüzü ve Erfelek ilçelerinde toplamda 8 köyün karantinaya alındığını duyurmuştu. Son kararla karantinaya alınan köy sayısı 11 oldu.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: sefo6157 08 04 2020 21:30
boyabat'ı bilememde, saraydüzü ilçesi kurumlarının asarcık camili köyündeki vakalar sebebiyle köyün neden karantina altına alınmadığını merak ediyorum. karantinaya almak için asarcık camili köyü ve civar köylerde bir kıyım falan mı bekliyorlar olay ortada istanbul'dan gelen bir kişi hastanede yoğun bakımda akıbeti belli değil onun evine ziyaret eden kişiler ikisi alındı bir geri bırakıldı fakat mahalle ve köy komple bu adama hoşgeldin ziyaretine gittiler neden önlem alınmıyor insanların ölmesi mi bekleniyor nasıl bir sorumsuzluk

1. Yorum: aydın 07 04 2020 21:43
bir vekil vardı hani seçimlerde piyasalarda dolaşan, göreniniz oldu mu?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

152


Tasarım:DtGaNi