Yayın Tarihi:08 04 2020 21:24(2274)

Vatandaşa Moral Oldu!

Sinop’ta Kovid-19 salgını mücadelesi kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, vatandaşlara maske dağıttı.

Apartmanlardan sepet salan vatandaşlar, CHP’li vekili görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Karadeniz, yanında bulundurduğu bir miktar maskeyi tek tek vatandaşlara dağıttı. Ajans Sinop Gazetesine kısa bir açıklamada bulunan Barış Karadeniz; “Sıkıntılı bir sürecin içerisindeyiz. Birlikte bu günleri de atlatacağız. Hemşerilerimiz evlerinde kalsınlar. Salgın sürecinde en çok dikkat etmemiz gereken, kendimizi izole etmemiz. Evlerinden çıkmayan ya da çıkamayan vatandaşlarımıza bir selam vermek istedik, hazır gelmişken de maske verdim. Bütün hemşerilerimize buradan selam söylüyorum.” diye konuştu.

Kaynak: Ajans Sinop

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: hasan levent şahin 13 04 2020 19:54
hey manşallah hey manşallah yiğidime bak be maske dağıtıyor allah tuttuğunu altın etsin maske yanında sözcü gazetesi yokmu yoksa üzüldüm sayın vekil

2. Yorum: cemal ağa 13 04 2020 03:32
yav bu chp liler böyle zaman larda şov yapmak için ortalığa çıkıyolar ankarada bir vatandaşın sorununu çözmüşmü buzamana kadar ondan haber verin

1. Yorum: hayrettin culümateş 10 04 2020 17:13
hayret edici bir durum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34139


Tasarım:DtGaNi