Yayın Tarihi:16 05 2020 22:00(3065)

Durağan’da 13 Yaşındaki Kızını 2 Yıl Arayla Hamile Bırakmış…

Durağan’da 2 yıl arayla hamile kalan 13 yaşındaki kız çocuğu Ö.N.T.’ye cinsel saldırıları gerçekleştirenin babası Ömer T. (50) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturma kapsamında önce engelli E.T.’nin (55) gözaltına alınarak tutuklandığı ancak DNA örneklerinin uyuşmaması üzerine tahliye edildiği de belirlendi.

Durağan’da yaşayan Ö.N.T., iki yıl önce 11 yaşındayken hamile kalıp, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti

SUÇSUZ VATANDAŞ E.T., 3 AY BOŞUNA HAPİS YATTI

Polis ekiplerince başlatılan soruşturmada küçük kızın ifadeleri doğrultusunda duyma engelli E.T. (55) gözaltına alındı. Şüpheli tutuklanırken, bebek ve E.T.’den alınan DNA örnekleri incelemeye alındı. 3 ayın sonunda ise DNA örneklerinin uyuşmadığı, bebeğin babasının E.T. olamayacağı ortaya çıktı. Şüpheli, tahliye edildi.

Bebeği Samsun Yetiştirme Yurdu’nda koruma altına alınan Ö.N.T.’nin geçtiğimiz süre zarfında yeniden hamile olduğu ortaya çıktı. 13 yaşında olan çocuk, kendisine cinsel saldırıda bulunan kişiyi tanımadığını söyledi. Çelişkili ifadeler veren Ö.N.T., ailesinden alınarak Samsun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi.

2 BEBEĞİN BABASI DA O ÇIKTI!

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, 2 yaşında olan ilk bebek ile hamile Ö.N.T.’nin karnındaki bebekten ve öz baba Ömer T.’den DNA örneği aldı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda 2 bebeğin babasının kız çocuğunun öz babası Ömer T. olduğu ortaya çıktı.

Kızına cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T., polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis tarafından yapılan sorgulamanın ardından sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklanan Ömer T., cezaevine konuldu

Kaynak: Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: necati savaş 26 05 2020 01:38
2 ay önce boyabat ta yaşanan olay neydi acaba yorumcu mustafa beyin bahsettiği merak ettik

5. Yorum: gökbörü 21 05 2020 23:04
içerıdekı aslan parçaları gereğini yapar bu şerefsize , syg.

4. Yorum: vatandaş 20 05 2020 18:48
o adama aynısını yapmak lazım.şerefsiz.

3. Yorum: mustafa 20 05 2020 17:10
aynı olay 2 ay önce boyabat ta olmuştu ama hiçbir haber bültenine hiçbir basın organına yansımadı. ama mesele duragan olunca vurun tabi. bu şerefsiz kimse allah onun bin belasını versin o ayrı tabii.

2. Yorum: atsız 19 05 2020 21:22
anında sallandıracaksın bu şerefsizi!!!!bir de maske takmış adi mahluk,aslında anneyi de içeri tıkacaksın.olup bitenleri kesinlikle biliyordur adi kadın!!!

1. Yorum: saffet 18 05 2020 22:09
adaleti saglayamayan hakimlere savcilara yaziklar olsun. o sucsuz insanin kaybettigi 2 yili nasil geri odeyeceksiniz? bu karari veren hakim yargilanmali


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

371763


Tasarım:DtGaNi