Yayın Tarihi:19 05 2020 22:09(1158)

Barış Karadeniz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karadeniz mesajında;

''Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 101 yıl önce bugün Samsun'a çıkarak milli mücadele ateşini yaktı; dört bir yanı yanmış yakılmış, türlü işgallere uğratılmış bir vatanın kaderini değiştirdi. Tarihi boyunca hür ve tam bağımsız Türkiye idealiyle saldırı ve baskınlara eğilmemiş, işgallere boyun eğmemiş ve türlü imkansızlıklar içinde dahi vatan müdaafasından asla vazgeçmemiş Türk halkı Samsun'dan yanan o meşaleyle tek yumruk oldu. Halk, dönemin ağır toplarına, tahrip gücü yüksek silahlarına karşı dimdik durarak, vatan söz konusu olduğunda yılmayacaklarını, gözlerini dahi kırpmayacağını tüm dünyaya gösterdi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu müstesna günü Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olan gençlerimize Gençliğe Hitabe'sinde; Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir diyerek emanet etmiş onlara verdiği değeri göstermiştir. Nice canlar verilerek bizlere emanet edilen bu aziz vatan gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.

Yarının teminatı gençlerimiz; bu emanete en asil şekilde sahip çıkacağınızdan, muasır medeniyetler seviyesine çıkma idealine ulaşma adına çok çalışacağınızdan yana şüphe duymuyor, sizlere çok güveniyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere hürriyet ve istiklalimiz uğrunda şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerimizi ve bu uğurda gazilik mertebesine ulaşan kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum'' ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gokboru 20 05 2020 06:29
bu ülkenin kurtuluşu atatürk ilke ve inkılaplarına sıkı sıkıya bağlı olup kemalizmi anlayarak akıl ve bilim öncülüğünde yönünü tekrar batıya çevirmekten geçer yoksa ikiyüz yıllık modernleşme ve gelişme çabası heba olup bir suriye bır irak bir ıran olması hiçte uzak birihtimal.değildir.virus
operasyonu gostermistirki bilim.ve bilime ne kadar değer verilmesi gerektiğini ortaya tekrar koymuştur syg


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

30575


Tasarım:DtGaNi