Yayın Tarihi:19 05 2020 23:01(3693)

Nihayet Bre Başkan İşte Hizmet Bu

18 Mayıs 2020 - Boyabat Belediyesi uzun süredir bıraktığı kaldırım yapımını meydan projesi ile yeniden hayata geçirdi.

Baskı beton diye nitelendirilen, uzun ömürlü olan ve kaldırım için en ideal beton olarak görülen beton kaldırım çalışması devam ediyor. Boyabat Belediye başkanı 19 Mayıs 2020 tarihinde kaldırım ve bisiklet yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaldırım ve bisiklet yolu çalışmasını uzaktan izleyen meraklı vatandaşlar kaldırım çalışmasından hayli memnun görünüyorlar ki, görüntü aldığımızı fark edenlerden bazıları; “İlçemiz mahallelerinde olması gereken kaldırımlar yeterli değil, Boyabat Belediyesinin bu tür çalışmalara daha çok önem vermesi gerekiyor. Boyabat’ın asıl sorunları bunlardır. Yapılan hizmetlere kötü demiyoruz. Belediyecilik hizmet işidir. Belediye ticarethane değildir. Bakın buraya yapılan kaldırım harika oluyor. Belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Neden tüm sokaklarımız da böyle güzel olmasın.” ifadelerine yer verdiler.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: marvin 11 06 2020 18:26
kesinlikle iğrenç bir yapı olmuş belediye. ufacık camları, eski görünümü berbat. her gördüğümde belediye mi halk için çalışacak, halk mı belediye için çalışacak diye sorguluyorum. vergilerimizle kendilerine saltanat kurdular resmen.

9. Yorum: osman kizilaslan 24 05 2020 05:48
bizden önceki nesil dualarında akibetimizi, sonumuzu hayr eyle diye dua ederlerdi.baskasina haksızlık yapan,kul hakkına riayet etmeyen,belli çıkar çevrelerine hizmet edenlerin ve başkasının hakkına,hukukuna riayet etmeyenlerin sonunu, akıbetini göreceğiz.mazlumun ahi,birilerini iflah ettirmez,çünkü mazlumla allah arasında perde yoktur.ibret almak isteyenler boyabat mezarlığını ziyaret etsinler.

8. Yorum: osman kizilaslan 24 05 2020 05:32
şehr-ul emin demek, şehrin en güvenilir insanı demektir.namusunu, malını, canını, tereddütsüz emanet edeceğin insan demektir.belediye başkanı her türlü söz ve hareketleriyle topluma örnek olan insan demektir.kimsesizlerin kimi,garip,kurabanin hamisi demektir.belediye birilerine rant ve çıkar sağlama yeri değildir.asl olan şehir kültürünün oluşturulması ve ihya edilmesidir.boyabatta şehir kültürünü yok ediliyor, birilerine çıkar sağlanıyor

7. Yorum: boyvatlu 22 05 2020 01:11
istanbullu çok bilmişler yine ahkam kesmeye başlamışlar.istanbulllllu
uuu davulun sesi uzaktan hoş gelir.sen burda ne çektiğimizi biliyon mu?yok.o zaman ahkam kesme.gel bir memleketimizi gez pislikten geçilmiyo sen nerelerde geziyon bilmem ki.tayyereci nuri bey parkının orada cocuk bezi 15 gün kaldi.ancak oradan konuşuyonuz.
.

6. Yorum: cevreci 21 05 2020 08:15
doğalgaz bu sene iptal olmuş diye birşey duydum,doğru mu?ben ne yapayım kaldirimi,pis havada bisiklete bineyimde hastamı olayım.

5. Yorum: istanbuldan boyabatlı 21 05 2020 02:20
yapılan hizmetler çok çok güzel takdire şayan çeşke doğal gaz borularıda döşenmiş olsaydıda tekrar kırılıp tamir işi olmasaydı hayırlısı allahtan.

4. Yorum: halil 20 05 2020 22:38
başarılı bir çalışma ama insanlar iki gün sonra izmarit ve tükürüğe ve çöpe teslim etmezler inşallah bu konuda zabıta ve görevliler gerekirse ceza kesmeli. boyabat'da insanlarda çöp atma izmarit atma hastalığı var yazın sinopta'da aynı temiz gittiğimiz plajı( soda şişesi cetos poşeti ve çocuk bezi ile) bu tarz insanlar gelerek iki saat içinde rezil ettiler biz uyarıncada siz bekçimiziniz dediler ama ceza ve caydırıcı uyarı bazen gerekli bu tür insanlara.camikebir mahallesi meydan projsiyle güzel oldu ama en çok yoğunuğun oluğu bu yerde maalesef tek çöpçü ile işgötürülmeye çalışıyor bunu da yetkililerin görmesi lazım.

3. Yorum: alperen_57 20 05 2020 13:53
sayın başkanımız şefik beyi gurbette yaşayan bir hemşerimiz olarak takip etmekte vede aynı zamanda takdir etmekteyim. ben deniz istanbul k.cekmecede ikamet ediyorum. inanır mısınız bilmem ancak emin olun ki boyabatta yapılan bu tarz çalışmaların 1/10 buralarda yok o yüzden her gidisimde memleketimizde ki yenilikleri görüyor ve bundan çok amma çok memnun oluyorum. sayın şefik beye çalışmalarını canı gönülden tebrik eder çalışmalarının devamını vede gerek merkez ilçemiz gerek diğer ilçelerimiz tarafından örnek alınmasını dilerim. malum yazın sinop merkeze girilmiyor para verilerek girilen plajlar yosun vede cam vb. pisliklerden berbat durumda.

2. Yorum: helal olsun 20 05 2020 05:07
çok güzel oluyor teşekkürler ekmegi geçenlere

1. Yorum: boyabatlı kağzım 19 05 2020 23:41
belediye çalışıyor gibim dostlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

397285


Tasarım:DtGaNi