Yayın Tarihi:19 05 2020 23:16(5138)

Sonunda Doğruyu Buldun Şefik Başkan

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı sonunda doğruyu buldu. 13 Aralık 2018 tarihinde Milliyet Tv'ye verdiği beyanatta Boyabat'tan sanayi şehri olmaz diyen Şefik Başkan, 7 Mayıs 2020 tarihinde yapmış olduğu Twitter paylaşımda #SanayiŞehriBoyabat dedi.

Kıymetli hemşehrimiz Kadir Bozkurt'un şehrimize kazandırdığı fabrikadan görüntüler paylaşan Şefik Başkan aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Önemli Not: Bizim için çok kıymetli bir Ak Partili büyüğümüzün ricası nedeniyle bu haber Ramazan Ayı ve Bayramı sürecinde yayımlanmamıştır.

Facebook'ta Paylaş
16. Yorum: bozkurt 31 05 2020 02:06
yürü be hocam helal olsun.ilçenin en büyük mahallesinde ilkokul yok . çocuklar servisle başka mahalleye taşınıyor . okul yeri isteniyor hamit tekin okulu bahcesi gösteriliyor . vizyon ve misyon sahibisin maşallah. kemal bak örnek al .

15. Yorum: osman kizilaslan 30 05 2020 07:36
kamu otoritesini kullanan insanlar objektif olabilmesi,bir takım çıkar odaklariyla iş tutmamali.makamlar gelip geçicidir, mülk kadıya kalmaz.bizim çocukluk ve gençlik yıllarımızda şehirde gün görmüş,arif,irfan sahibi kültürlü insanlar vardı,şehre bu insanlar yön verirdi.bu sınıf yok edildi,bunun yerine rantci,tefeci,kendi çıkarlarından başka hiçbir şey düşünmeyen insan müsveddesi türedi.adamlik değil,çakallık geçerli oldu.fakat dünya çakallara da kalmaz.erdemli, ahlaklı,ilkeli yaşamak asl olan.ben devlete ve millete yanlış yapanların akibetlerinin iyi olmayacağını, dünya ve ahirette hesabını veremeyeceklerine inanıyorum.agaclar dik ölür, üç günlük dünya için fırıldak olmaya değmez.

14. Yorum: osman kizilaslan 30 05 2020 07:15
mehmet ersoy ve nazım maviş kıyaslaması yanlış,halkımız oyu şahsa değil,lidere,yani tayyip erdogana veriyor.her iki sahsiyette boyabatin değeridir.boyabatin ekmeği ile büyüyen ve aidiyet duyan herkesin boyabata hizmet etmesi gerekir.benim eleştirilerim iyi niyetli, gördüğüm yanlışları yetkililere gösterme amaçlı.maalesef boyabatta yanlış şeyler oluyor,geri dönüşü çok zor olan icraatlar yapılıyor

13. Yorum: hemserin 30 05 2020 04:22
mehmet ersoy beyefendi yeni hastane binamızı ve yeni hükümet konagimizin inşaatlarını baslatti.fonlarini sağladı.cokmu teşekkür edildi,de acemi birliğini boyabat'a getirsin.getirsinde birileri gene biz yaptık diye paylaşımlarda mi bulunsun.ben olsam yapmazdım.

12. Yorum: boyabat yerlisi 29 05 2020 18:03
öncelikle boyabat sanayi şehridir.ama şimdi halihazırda mehmet esoy gibi bir bakan yardımcısına sahip olan bu memleketimize iç işleri bakanlığımız güzel bir acemi birliği kurulumu sunulursa asker ziyareti ve yemin törenleriyle bir ısparta bilecik şehirlerinden neyimiz eksikmiş diyebiliriz. pirinç ve tuğla reklamı için fazla reklama ihtiyacımız da kalmaz.en büyük reklam gelenin güzel görmesi, gördüğünü de güzel anlatmasıdır.olabilir mi derseniz çok da güzel olur.
ben siyasetten anlamam işe bakarım. bacasız sanayi zaten turizmdir denemekte fayda var..

11. Yorum: yk_57 29 05 2020 15:10
hani altın semeri giydirsende o yine oydu neydi o ya aklima gelmiyor 😃

10. Yorum: genc bakis 29 05 2020 09:25
osman bey i tanimiyorum fakat sonuna kadar katılıyorum, amma lakin hitap edilen halk ta o dilden anliyo demekki seçimde bu halden memnun kaldiklari icin arkasından yürüyor bu sebeple ki boyabattan hic bir sey olmaz ...iki ileri bir geri gideeer gelir

9. Yorum: bozkurt 29 05 2020 08:33
sayın osman bey okçuluk faliyetinde de tam 12 den vurmuştunuz.yine harika bir tespit maşallah . şehrin göbeğine 11 katli dikenlerden kent sosyolojisi beklememek gerek . malum yıldız da 11 katli lar erenlik de demir kule ... ve son olarak kültüre vurulacak bahsettiğiniz inşaat...esnaf yakın tanidigi olmasada cenaze namazına katılım sağlıyordu şehir kulturu oluşuyordu bun da çok haklısınız .ayrıca inönü ilkokulu nun son hali ve yol kenarında ki pazar hakkındaki düşüncelerinize paylaşırsanız naçizane okumak isteriz ...

8. Yorum: boyabatlı 28 05 2020 23:58
organize sanayi bölgesini boyabatımıza kazandıran ersoy ve ekibine teşekkür ederiz.

7. Yorum: osman kizilaslan 28 05 2020 07:27
köy zihniyeti ve düşüncesi ile bir şehir yönetilemez.ben boyabati şehir biliyordum,acaba yanildimmi!. köylü olmak suç değil,bende dağ köylüsüyum,lakin köyden gelen şehir kültürüne adapte olur,şehir köy kültürüne adapte olmaz.şehrin belli kültürel kodları vardır,onlar ihya edilir,yok edilip köy geleneği şehre monte edilemez.edilirse ne olur, orası büyük bir köy olur.boyabatin bir evladı olarak benden uyarması.

6. Yorum: evet 28 05 2020 05:57
boyabat 20.000 nufuslu kasabadir. sanayi, turizm
ve tarim sehri degildir. tugla atelyeleri vardir.

5. Yorum: evet 28 05 2020 03:30
ilçenin nasıl gelişeceği konusunda hala tereddüt sahibi bir başkanımız var. ne olacak ozaman turizm yatırımlarına, kulemiz seyir terasımız, kalemiz ve mağaramız zaten kendi halinde, kolaz çayına yapılmak istenen su yolu ama bir gerçek var su akar yolunu bulur..

4. Yorum: osmankızılaslan'a 28 05 2020 01:11
yerinds bir tespit.güzel bir tahlil olmuş.tebrikler.

3. Yorum: osman kızılaslan 27 05 2020 22:58
insanlar gibi şehirlerinde ruhu ve kimliği vardır.şehirleri,şehir yapan görkemli ve şatafatlı binalar değil,binlerce yılda oluşan değerler ve şehir kültürüdür.bu kültür yok edilirse şehir kimliksiz ve şahsiyetsiz bir hale gelir.lütfen şehrin dokusuyla oynamayın.şehir kimliğini kaybederse paradan ve tefecilikten başka hiçbir değer tanımayan gönlü ve ruhu aç,asla boyabatın tapusunu versen doyuramayacağın nevzuhur tiplerle egoist,bencil,kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen müsveddelere kalır.biz ölümle ve ölüm duygusuyla yaşayan bir medeniyetin çocuklarıyız.merkez camiinden çıkan cenazeler en azından halkımıza ölüm gerçeğini hatırlatıyor.gelenekle ve kültürle oynamayın.tarih sizi asla affetmez.

2. Yorum: osman kızılaslan 27 05 2020 22:43
boyabatta şehir mezarlığının alt tarafına yapılan camii ve müştemilatı boyabat şehir kültürüne vurulan ölümcül bir darbedir,seküler bir kafanın ürünüdür.şehir dokusu ve şehir kültüründen habersiz aklı evvellerin boyabat şehir kültürüne vurduğu ölümcül bir darbedir.cenazelerin merkez camiinden kaldırılmasının sebebi çarşı esnafının cenaze namazına katılımının sağlanmasıdır.osmanlı ve islam kültüründe cenaze sahibi yemek ikram etmez,akrabalar,komşular cenaze evine üç gün yemek ikramında bulunur.bu gelenek sünnettir.cenaze sahibinin yemek ikramı hristiyan ortodoks kültüründe vardır.boyabatın kadim değerlerine ve kültürüne yazık etmeyin.yazıktır,günahtır
.cehaletin dik alasıdır.

1. Yorum: boyabatlı kağzım 27 05 2020 21:52
boyabat hem çeltüğüyle hemde tuğlasıyla hem tarım hemde sanayi şehridir beyler.gerçek budur işte.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390522


Tasarım:DtGaNi