Yayın Tarihi:26 05 2020 04:41(3030)

Dörtyol'da ki Bilboard Ne Zaman Tamir Edilecek?

Dörtyol'da Hükümet Konağı bahçesinde bulunan bilboardın iki yerinde uzun zamandır arıza var. Bu durum yayımlanan içeriğin çirkin görünmesine neden oluyor.

Ayrıca abat şehirin merkezinde bulunan bu bilboard arızası nedeniyle abat şehire yakışmıyor. Biz uyaralım istedik, bu çirkin görüntünün giderilip, bilboradın en kısa sürede Boyabat'a yakışır hale getirilmesi gerekiyor.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: hayri'den saffet'e 03 06 2020 16:10
yok yok şebinkarahisar belediyesinden hatta yüksekova belediyesinden bahsedelim. sen sinop'ta yaşıyordun değil mi? ama konumuz boyabat. bayrak inmez ezan dinmez de demen gerekirdi. haaa tabii ki başörtülü bacım edebiyatı olmadan da olmaz ama sen yazmamışsın. basit bir bilboard haberinden sinop belediyesi gündemi yapmaya çalışman yemez be kardeş. millet doydu bu ucuz siyaset modeline.

8. Yorum: vatandaş 29 05 2020 00:05
bu bilbortlara reklam veren firmalar reklam vermezlerse belediye bunları o zaman yaptırmak zorunda kalır. nasil olsa böylede olsa firmalar reklam veriyorlar.

7. Yorum: saffet'ime 28 05 2020 01:25
ah saffetim ah.nasılda 12 den vurmuşsun 1.yorumcuyu.yav adam boyabat 'tan bahsediyo.sen atlamışın sinop'a.ne alaka ?bırak sinop'u sinoplular yargılasın.birden bire partiyi nereden karıştırdın.adamın partisini filan hemen tespit etmişsin.zekana hayran olmamak elde değil.eh sana pes demekten başka laf bulamıyorum.adam çanakkale boğazı diyor sen?

6. Yorum: evet 27 05 2020 03:32
ailen geleceğini görmüş saf et adını takmış öncelikle onları tebrik ederim ha bu rumuzunsa kendini bilmiş saf et rumuzu koymuşsun sinoptan banane ben boyabattan söz ediyorum ben burda yaşayan biriyim beni ilgilendiren boyabat ve çevresi boyabat belediyesini savunmak sana kalmışsa yandınız resmen yandınız bu saf etle işiniz zor sizide bitirir demedi demeyin...

5. Yorum: saffet 27 05 2020 01:03
1.yorumcuya, sen git sinop belediyesinden hesap sor. copleri denize dokerken yakalandilar. cevre katliami yapanlar asil chplilerdir. denizin dibine 15 kat bina yapilmasina izin veren chplilerdir. sinopu katleden chplilerdir.

4. Yorum: boyabatlı kağzım 26 05 2020 19:45
yetkililerce gerekli tedbirler alınmalıdır.

3. Yorum: daylı kırlı sami 26 05 2020 19:43
belediyece şu bilboardlara bir el atılması lazım.

2. Yorum: osman 26 05 2020 07:05
boyabatta bu tabelalara bir önlem alınmalı bir sıradan olup herkes aynı rengi fontu kullanmalı bence gözlerimiz de yorulmaz kent estetiği de bitmez. yeni yapılan kuyumcuya altın yaldız yapmışlar üstüne siyah tabela çok kötü. her yer led ışıklı yazılı çirkin tabelalarla dolu

1. Yorum: evet 26 05 2020 05:10
tek yakışmayan bilbord değil kent meydanının önüne bakınca ayıbı katliamı görmek mümkün ordaki ağaçlar neden yok edildi ağaç hayvan düşmanı boyabat belediyesine bunun hesabı sorulsun aklına esince yeşili yok eden bu zihniyete bunun hesabını sorun bilbord neki bir kucak odun için budama adı altında yaptıkları kesimi sorun buna yüreği yeten yoksa ben soruyorum ve bunu yapanları allaha havale ediyorum o bilen gören zamanı gelince hesaba çekendir...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370289


Tasarım:DtGaNi