Yayın Tarihi:03 06 2020 19:51(4212)

CHP Durağan Kadın Kollarına Boyabat'tan Ziyaret

CHP Boyabat Kadın Kolları Başkanı Ayşe Melek Günal ve CHP Boyabat Gençlik Kolları Başkanı Fadime Ertaş, CHP Durağan Kadın kolları başkanı Nuray Çoşkun'a ziyarette bulundu.

CHP Durağan kadın kolları ilçe başkanlığında gerçekleşen ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çoşkun, sosyal demokrasiye inanmış, Atatürk'ün kadına verdiği hakların kıymetini bilen tüm kadınların dayanışma içersinde olması gerektiğini belirtti.

Çoşkun;"CHP olarak zor bir bölgede siyaset yapıyoruz. Özellikle ön yargıların yoğun olarak yaşandığı, sosyal faaliyetlerin düşük kaldığı kadınların sosyal hayatta, iş hayatında fazla yer almadığı bir bölgedeyiz. Bu önyargıları kırmak kadının Atatürk'ün dediği gibi sosyal, siyasi ve ticari alanda hak ettiği ölçüde temsil edilmesi de bizlerin çabasına bağlıdır. Bu bilinçle çalışıyoruz. Aynı kaderi paylaşan 2 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak birlikte uretecegimiz sosyal projelerle, dayanışma ruhu ile bölgede CHP'ye bir ivme kazandıracağız. Baskanlarimızın ziyareti bize bir güven vermis destek sunmuştur. Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Boyabat CHP Kadın kolları başkanı Ayşe Melek Günal'da iletişim halinde olalım birbirimize destek olalım. Biz sizin çalışmalarınız da size her türlü desteği sunmaya hazırız dedi. Gösterdikleri misafirperverlige teşekkür eden Günal Durağan CHP kadın kollarını Boyabat'a davet etti.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı kağzım 04 06 2020 18:58
boyabat chp kadın kollarına bravo dostlar. çevre il ve ilçelerle sürekli dayanışma içindeler.

1. Yorum: atsız 03 06 2020 20:37
chpli kadınlar ve gençler:siz daha chp ruhu ve felsefesinden bi habersiniz,onu anlamamışsınız!ne demek sosyal demokrasi?
sizin rehberiniz mustafa kemal atatürk ve 6 oktur!!!
sosdem değil!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

243829


Tasarım:DtGaNi