Yayın Tarihi:03 06 2020 20:02(2673)

Korkma gel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ,Sinop eski milletvekili Engin Altay, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 75 gün sonra Ankara’ya dönmesini “Sayın Erdoğan ne zaman bir kriz Ankara’dan kirişi kırıyorsun kardeşim” sözleri ile eleştirdi.

Altay, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında Erdoğan’ın 75 gün sonra Ankara’ya dönmesine tepki gösterdi. “Bir dahaki sene 2 Haziran’da Cumhurbaşkanının Ankara’ya gelişinin birinci seneyi devriyesi diye okullardaki belirli gün ve haftalara ekleriz” ifadelerini kullanan Altay, “Gel korkma. Ankara seni darbe ile mücadelede de korur kollar, Covid ile mücadelede de korur kollar. 75 gün bir ülkenin Cumhurbaşkanının başkentte olmaması çok vahim bir durumdur” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: atsız 08 06 2020 19:41
besle,büyüt,kolla,terfi ettir,makam koltuk sahibi yap,devlete ortak et!!! sonra çık sen niye dişari çıkmadın diye sual sor!!!yok ya,böyle bir dünya var mı çakma boyabatlı?sen boyabatlı olamazsın!!!ya siirtlisin,ya da rizeli!!!sana buradan ekmek çıkmaz,yürü de ense traşşını görelim,anca gidersin!!!

2. Yorum: boyabatlı 04 06 2020 02:55
sen niye dışarı çıkamadın evinden engin altay bu hükümet dünyanın en doğru işinide yapsa destekleyecek değiliz diyen sen değilmisin recep tayyip erdoğan eğer korksaydı istanbuldan ankaraya giderdi çünkü en çok vaka istanbulda ama siz boş laftan başka birşey bilmezsiniz

1. Yorum: atsız 03 06 2020 20:33
o saray boşuna mı yapıldı?75 gün başkent dışında olmak ne demek?
ulke cb olmadan da yönetilirmiş demek ki!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73760


Tasarım:DtGaNi