Yayın Tarihi:05 06 2020 19:30(2494)

Karadeniz; ''Millet iradesine darbe yapılmıştır, kabul edilemez''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili , Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi üzerine yazılı açıklamalarda bulundu. Karadeniz ''Millet iradesine darbe yapılmıştır, kabul edilemez'' dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz TBMM Genel Kurulu'nda da büyük tepkilere yol açan karara ilişkin yaptığı açıklamada;'' Millet iradesine darbe yapılıyor, demokrasimiz yara üstüne yara alıyor. Haksız hukuksuz gerekçelerle, adaletten uzak kararlarla vatandaşın temsil gücünü elinden alıyorlar. İktidar artık o kadar korkuyor ki doğru söyleyeni, kendine tehdit gördüğü kim varsa onu yakmaya çalışıyor. Kamuoyu vicdanını yaralayan bu ve bunun gibi kararlar bizim azmimizi, direncimizi kıramayacak. Biz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canları pahasına kurduğu bu gazi mecliste hak hukuk ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz. Dün olduğu gibi yarın da demokrasiyi savunacağız. Enis Berberoğlu yalnız değildir'' ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: aslan 15 06 2020 05:59
merakimdan soruyorum: yorumcu olarak her sayfada pat diye ortaya atilan "milat" isimli "aktroll" 7 bin küsurla birlikte parsasi kesildi herhalde? oartalarda görülmüyor da?

3. Yorum: gurbet kuşu 05 06 2020 22:14
sayın vekil refah partili rahmetli ahmet tekdalın milletvekilliği düşürülünce hiç biriniz millet iradesine darbe demediniz yakın tarihten olduğu için yazdım

2. Yorum: gurbet kuşu 05 06 2020 22:06
sayın vekil uzaktan gazel okuması kolay 1960yılında da millet iradesine darbe yapıldığında sizin parti yöneticilekeri bayram yapıyordu hiç bir chp li cıkıp o zaman millet iradesine darbe yapıldı demediniz işin ucu
size dokununca millet aklınıza geliyor

1. Yorum: boyabatlı kağzım 05 06 2020 20:20
sayın vekilimize bravo dostlar. sinop için vatan millet için devamlı çalışıp cabalamakta.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384850


Tasarım:DtGaNi