Yayın Tarihi:05 06 2020 19:47(3437)

Boyabat Yeni Okuluna Kavuşuyor

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleriyle ilçemizde yapılacak yeni ilköğretim okulu için son etüt çalışmalarının 2020 yılı Ocak ayı içerisinde tamamlandığı ve arazi tahsisinde son aşamaya gelindiğini kamuoyu ile paylaşmıştık.

Aradan geçen yaklaşık 6 aylık sürenin ardından arazi tahsisinin tamamlandığı, gerekli evrakların Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildiği ve buradan da Milli Eğitim Bakanlığı’na ulaştığını memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu noktadan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB-ETÜ) arasında yapılacak görüşmelerin ardından proje, TOBB nezdinde yürütülecektir. Kısa süre zarfında ihale ve diğer prosedürlerin tamamlanması ile hafriyata başlanması bunu müteakip 2 yıl içerisinde de inşaatın tamamlanması beklenmektedir.

Çevre düzenlemesiyle birlikte 5.000 m² alana sahip olacak 24 derslikli ilköğretim okulumuzun, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve ilçemize bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu yatırımın Boyabat’a kazandırılmasına vesile olan başta TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sinop milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş ve Boyabat Kaymakamımız Fatih Aksoy olmak üzere, Odamızın yönetim kurulu ve meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Abdullah GENÇ
Boyabat TSO
Yönetim Kurulu Başkanı

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: sodyum 08 06 2020 20:03
umarım okula "atatürk "adı verilir .

4. Yorum: veli 06 06 2020 17:41
meslek lisesi yapılması için tobb tarafından gönderilen parayla ortaokul mu yapacaksınız.

3. Yorum: küçükbaş 06 06 2020 05:11
yalçın beyin okulu ne oldu. bunun sonuda ona benzemez inşallah.

2. Yorum: basgan 06 06 2020 00:08
helal olsun birilerinin engellemelerine rağmen okul yer tahsisini gerçekleştirdiniz. boyabat’ın sizden beklentisi yüksek.

1. Yorum: boyabatlı kağzım 05 06 2020 20:21
boyabat tso çalışıyor beyler. helal olsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

74901


Tasarım:DtGaNi