Yayın Tarihi:05 06 2020 20:04(4167)

Yeni yüzler gelecek!

AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta ve Gerze İlçe Başkanı Vahdettin (Vedat) Özdemir’in koltuklarını bırakacakları öğrenildi.

Halksesi.com’un edindiği bilgilere göre yapılacak ilk kongreler sonucunda ya da kendilerinin istifaları neticesinde bu üç ilçenin başkanlık koltuklarına yeni isimler geçecek.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve Milletvekili Nazım Maviş’in yeni isimler üzerinde ilçelerde ve halk nezdinde nabız yokladığı belirlenen isimlerin ise daha sonra genel merkez ile birlikte  ortaklaşa karar verilerek yeni başkanların seçileceği kulislerde ileri sürülen iddialar arasında.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: umutsuz 10 06 2020 03:42
ak parti önce kendi içindeki küslerin gönlünü almalı
gelecek kişi çok önemli!!!

6. Yorum: 4. yorumcuya 09 06 2020 04:19
yaklaştırırlarmı hiç. küçük olsun bizim olsun mantığı? aman başkası girmesin. bence partiyi tekrar kitle partisi yapmanın yolu küskünlerinde bir şekilde gönüllerinin alınması gerekir. ama bu yönetimin böyle bir düşüncesi olacağını tahmin etmiyorum. bunlar kendilerine tehdit gördüklerini dışlasınlar. reis nasıl olsa çalışıyor.

5. Yorum: rabia57 07 06 2020 00:33
ah vefa ah??
kullan bir kenara koy??
kim benim sözümden cıkmaz??
kim benim adamım??
kim daha iyi yalar??
kim kim kimm

4. Yorum: rabia 07 06 2020 00:32
boyabatta bilal şimşirgil gibi siyaseti bilen akparti başkanlığına son derece yakışacağını tahmin ediyorum?? en azından yalan konuşmaz?

3. Yorum: bg ye 06 06 2020 21:56
sayın boyabat gazetesi yetkilileri bir yorum yazdım yayınlamadınız. benim yorumumda hakaret yok, tehdit yok, iftira yok. sadece diyorumki hakkıma girdilerse hakkımı helal etmiyorum diyorum. etmek zorundamıyım. sayın cumhurbaşkanımızı seviyorum ama boyabatta ak partide söz sahibi olan bazılarını sevmiyorum.

2. Yorum: rabia4 06 06 2020 04:11
boyabat ta ya gubreci halit beyi ya da ikinci elci naci bey ı başkan olarak görmek isteriz . ikisi de makama ve mevkiye yakışır . oylar patlama yapar .

1. Yorum: yenimahalleli 06 06 2020 03:39
hayırlı olsun yenigelenlerde aynı bunlar gibibi


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

67575


Tasarım:DtGaNi