Yayın Tarihi:13 06 2020 20:37(2662)

Vatandaşlara güncel borçları ile ilgili bilgilendirme yapılmış

21 Mayıs 2020 tarihinde yaptığımız "Belediye Koronavirüs Günlerinde Su Paralarının Peşine Düştü" haberinin ardından, konuyu CİMER'e taşımış ve konu ile ilgili belediyeden resmi kanaldan cevap almak istemiştik. CİMER aracılığı ile istediğimiz resmi cevap belediye tarafından verildi.

Boyabat Belediyesi'nin CİMER kanalıyla verdiği cevap


21 Mayıs 2020 tarihinde yaptığımız "Belediye Koronavirüs Günlerinde Su Paralarının Peşine Düştü" haber

Belediye Koronavirüs Günlerinde Su Paralarının Peşine Düştü

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı bir çok önlem aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 19 Mart 2020 tarihli genelgesi gereğince alınan bu önlemlerin arasında en önemlilerinden bir tanesi de, belediyeler hiç bir gerekçeyle su abonelerine yönelik su kesintisi uygulayamayacaktır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının genelgesi Boyabat Belediyesi tarafından hiçe mi sayılıyor?

Dünyanın ve ülkemizin Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı verdiği mücadelede, virüse karşı en etkin yöntemin temizlik olduğunu, bunun da ancak su ile yapılabilmesinin mümkün olduğunu Boyabat Belediyesi yetkilileri bilmiyor mu?

Yapılan tüm haberlere ve uyarılara rağmen Boyabat belediye başkanlığının vatandaşlara su kesim ihbarnamesi göndermesi, Boyabat Belediye başkanlığının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Koronavirüs ile mücadeleye verdiği önem ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının genelgesi bizi bağlamaz, biz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığını takmayız anlamına mı geliyor?

Boyabat Belediye başkanılığının vatandaşa şu zor günlerde, su konusunda daha büyük kolaylıklar getirmesi geremez mi?

Boyabat Belediye başkanlığının Koronavirüsle mücadele esnasında Boyabat'ta su borcu olan vatandaşların suyunu kesmek istemesi, bazı vatandaşları geçmiş su borçlarını yapılandırmaya çağırması, ödemeye davet etmesi ve ihbarname göndermesinin sebebi, Boyabat Belediyesinde gerekli bütçenin olmaması nedeniyle midir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 19 Mart 2020 tarihli genelgesi ve Boyabat Belediyesinin 13 Mayıs 2020 tarihli Su Kesme İhbarnamesini sizinle paylaşıyoruz.

Önemli Not: Bizim için çok kıymetli bir Ak Partili büyüğümüzün ricası nedeniyle bu haber de Ramazan Ayı ve Bayramı sürecinde yayımlanmamıştır.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: kumluklu niyazi 15 06 2020 21:11
belediyece suyun vatandaşa problemsiz bir vaziyette verilmesi hususunda gerekli tedbirler alınmalıdır.

3. Yorum: faken 14 06 2020 18:36
abat şehir boyabatımızın okumuş eğitimli belediye baskanımızin belediye sitesinde biyografisinde bahsettiği lisans hangi üniversite hangi bölüm merak ediyoruz. başkanım bilgilendirirse seviniriz.

2. Yorum: osman 14 06 2020 06:47
belediye'nin ve belediye zabıtası'nın asli görevlerini şuraya yazsak eğer uygulansa şu boyabat çiçek gibi memleket olur ama gel gelelim işini severek yapanları değilde sizi seven akrabalarınızı zabıta, görevli yaptığınız için hiç bir şey olmuyor maalesef. başkan çakıcı da gelenekçi çıktı geçmişte ki ağabeyleri gibi eş dostcu çıktı(!) ama size söyleyim bu hareketleriniz sizi iktidardan edecek.!!!!

1. Yorum: yandaş cemal 14 06 2020 00:21
ilkokul mezununun zabıta amiri olduğu bir dönemdeyiz. hedef 2023 inşaallah okur yazar olmayan bir de belediye başkanımız olur. evlere şenlik...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112186


Tasarım:DtGaNi